E Shop

FACTORY OUTLET: Εξαιρετικά είδη επωνύμων brands και σχεδιαστών στις χαμηλότερες τιμές σε όλη τη διάρκεια του χρόνου!

171b65_cefb8e1f1181e66b7aa717f83e6d4aa3.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το Factory Outlet, το μεγαλύτερο Ελληνικό πολυκατάστημα Outlet αποτελεί μια μοναδική εμπειρία αγορών για τους καταναλωτές, προσφέροντας εξαιρετικά είδη επωνύμων brands και σχεδιαστών σε μοναδικά χαμηλές τιμές σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Με δύο καταστήματα στρατηγικά τοποθετημένα, το πρώτο στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Πειραιώς 76 και το δεύτερο στο Εμπορικό Πάρκο Αεροδρομίου, εξυπηρετεί εκατοντάδες επισκέπτες καθημερινά που αναζητούν μόδα, άνεση, ευκολία και μειωμένες τιμές στις αγορές τους.

Τον Δεκέμβριο του 2014 εγκαινιάστηκε το ηλεκτρονικό κάταστημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.factoryoutlet.gr

Το νέο e-shop του Factory Outlet αποτελεί την πιο φρέσκια και on-trend πρόταση για επώνυμες online αγορές στις χαμηλότερες τιμές!

Με μια προσέγγιση που δίνει έμφαση στους καταναλωτές και ανταποκρίνεται στις σύγχρονες αυξημένες ανάγκες για αμεσότητα, ευχρηστία και συνεχή ανανέωση, το Factory Outlet παρουσιάζει το νέο του e-shop – www.factoryoutlet.gr – και μας καλωσορίζει στον υπέροχο ψηφιακό κόσμο του μεγαλύτερου outlet πολυκαταστήματος.

Ακολουθώντας διεθνή πρότυπα, φέροντας εξαιρετική δυναμική και εισάγοντας πολλά on-trend στοιχεία, το factoryoutlet.gr υπόσχεται στους επισκέπτες την πιο ευχάριστη εμπειρία online shopping, πρόσβαση στις πιο επώνυμες μάρκες στις χαμηλότερες τιμές, συνεχή ανανέωση των συλλογών για την γυναίκα, τον άντρα και το παιδί, την πιο άμεση εξυπηρέτηση, δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 50€, άμεση αντικατάσταση, 24ωρη εξυπηρέτηση 7 ημέρες την εβδομάδα και δυνατότητα πληρωμής, τόσο με πιστωτική κάρτα, όσο και με αντικαταβολή χωρίς επιπλέον χρέωση.

Παράλληλα, οι έμπειροι στιλίστες του Factory Outlet επιλέγουν και μας παρουσιάζουν κάθε εβδομάδα το “Fashion Talk”, αναδεικνύοντας τα must-have προϊόντα, ενώ μέσα από την ενότητα “Shop the Look” οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν ξεχωριστές στιλιστικές προτάσεις. Τα ειδικά tags “New”, “Best Buy”, “Last One” και “Offer” υπόσχονται να μας βοηθήσουν να επιλέξουμε το επώνυμο προϊόν της επιλογής μας στην χαμηλότερη τιμή, πραγματοποιώντας την πιο συμφέρουσα online αγορά.

Το νέο e-shop του Factory Outlet έρχεται να συμπληρώσει την δυναμική διαδικτυακή παρουσία του Factory Outlet και στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter, youtube, instagram), προσκαλώντας όλους τους φίλους του Factory Outlet να ανακαλύψουν τον ψηφιακό κόσμο του μεγαλύτερου εκπτωτικού πολυκαταστήματος!



Όλη η επικαιρότητα