Lifestyle

Φεστιβάλ Glastonbury 2019: Οι ωραιότερες celebrity εμφανίσεις

Ακούστε το άρθρο

Το φεστιβάλ μουσικής και τεχνών Γκλάστονμπερι ξεκίνησε χθες, 26 Ιουνίου, στο Σόμερσετ της Μεγάλης Βρετανίας μετά από ένα χρόνο αποχής και οι λαμπερές παρουσίες δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Διάσημα συγκροτήματα, όπως οι Cure και οι Killers πρόκειται να εμφανιστούν το Σαββατοκύριακο στην κεντρική σκηνή, ενώ από το φεστιβάλ δεν θα λείπουν και δημοφιλείς σόλο καλλιτέχνες, όπως η Kylie Minogue και η Miley Cyrus.

Εμείς ανυπομονούμε βέβαια για τις εμφανίσεις των λαμπερών επισκεπτών και για όλα τα fun looks που θα έχουν επιλέξει. Οι μέχρι στιγμής εμφανίσεις δεν μάς έχουν απογοητεύσει καθόλου με την Alexa Chung να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα αγαπημένα μας looks. Παρακάτω θα βρείτε τα outfits που ξεχωρίσαμε:

Getty Images

Οι αδερφές Immy και Suki Waterhouse επέλεξαν rock σύνολα, που ενσωματώνουν το «για πάντα στη μόδα» λεοπάρ και διαχρονικά δερμάτινα τζάκετ σε μαύρο και κόκκινο χρώμα.

Ο Brooklyn Beckham και η κοπέλα του, Hana Cross, συγχρονίστηκαν στυλιστικά επιλέγοντας κυρίως λευκά κομμάτια για την εμφάνισή τους, με τον Brooklyn να ολοκληρώνει το σύνολό του με ένα πολύχρωμο bucket hat και την Hana να κάνει ένα πολύ έξυπνο και πρακτικό layering με ένα chunky πλεκτό.

Getty Images

Η Alexa Chung, η βασίλισσα των φεστιβαλικών look, επέλεξε ένα κομψό εκρού μάξι φόρεμα, το οποίο αν και με μια πρώτη ματιά φαντάζει μη πρακτικό, απογειώνεται με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Πιο συγκεκριμένα, έκανε layering με μια καμπαρντίνα στο ίδιο χρώμα και gingham φόδρα, ενώ ολοκλήρωσε το look της με μία καφέ κροκό τσάντα. Το μόνο που μάς προβληματίζει είναι η επιλογή των παπουτσιών της. Η Alexa φόρεσε chunky μαύρες μπότες, οι οποίες αν και ταιριάζουν εξαιρετικά με το σύνολό της, δίνοντάς του έναν πιο edgy χαρακτήρα, ίσως δεν είναι κατάλληλες για την εποχή. Τα δελτία καιρού στην Αγγλία μιλούν για καύσωνα, οπότε ελπίζουμε η Alexa να έχει πάρει μαζί της και ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες.

via

Όλη η επικαιρότητα