Ηλεία

Φεστιβάλ «Παραδοσιακών Προϊόντων – Τουρισμού – Κρουαζιέρας» στο Κατάκολο: Συμμετέχουν μεγάλες εταιρείες της Κρουαζιέρας!

Ακούστε το άρθρο

Εν μέσω έντονων καλλιτεχνικών δράσεων και πολιτιστικών δρώμενων που χαρακτηρίζουν το φετινό καλοκαίρι στο Κατάκολο, έρχεται και το Φεστιβάλ «Παραδοσιακών Προϊόντων – Τουρισμού – Κρουαζιέρας» που θα γίνει το τετραήμερο 5-8 Αυγούστου.

Είναι ακόμη μια ξεχωριστή πρωτοβουλία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου, που συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας και το Επιμελητήριο Ηλείας, ενώ και το Φεστιβάλ όπως και το υπόλοιπο πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο Κατάκολο, τελούν υπό την αιγίδα του Υπ. Τουρισμού και του ΕΟΤ

Όπως είναι ήδη γνωστό στο 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων – Τουρισμού και Κρουαζιέρας θα συμμετάσχουν μεγάλοι παραγωγοί του Νομού με ότι καλύτερο διαθέτει σε ηλειακά προϊόντα η περιοχή μας, και θα έχουν τη δυνατότητα της παρουσίασης και περαιτέρω ανάδειξή τους. Ωστόσο αναμένεται και η ενδιαφέρουσα συμμετοχή μεγάλων ναυτιλιακών Εταιρειών και μάλιστα εταιρειών – κολοσσών για τον τομέα της Κρουαζιέρας!

Το γεγονός αυτό κάνει ήδη από την πρώτη χρονιά της διοργάνωσής του, το Φεστιβάλ αποκτά μια ιδιαίτερη και όχι μόνο τοπική αλλά και διεθνή σημασία. Τούτο έχει θέσει σε εγρήγορση τους διοργανωτές που βρίσκονται στην τελική ευθεία των επαφών και της προετοιμασίας εν’ όψει και των εγκαινίων του Φεστιβάλ το Σάββατο 5 Αυγούστου.

Να σημειωθεί ότι και τις τέσσερις ημέρες το Φεστιβάλ θα λειτουργεί από τις 9 π.μ. έως 10 μ.μ. και θα μπορεί όποιος θέλει να επισκέπτεται τα περίπτερα του εκθεσιακού χώρου αφού η είσοδος είναι δωρεάν.

«Πάμε σαν άλλοτε»

Όσον αφορά στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, αυτές συνεχίζονται με ένα «δυνατό διήμερο» πριν από τα εγκαίνια της έκθεσης, και ειδικότερα την Πέμπτη 3 Αυγούστου με τις μελωδικές φωνές των συντελεστών του «ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ» και τραγούδια  που αγαπήσαμε και έμειναν διαχρονικά στην μουσική μας ιστορία.

Την Παρασκευή με την μεγάλη συναυλία που θα δώσει στο Κατάκολο, η δημοφιλής Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού. Εκδήλωση που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΕΑΑΝ Ηλείας.

Όλη η επικαιρότητα