Φιλαρμονική Πύργου «Απόλλων»: Χάρισε μια όμορφη βραδιά στους οπλίτες της ΣΕΤΤΗΛ

Μια εξαιρετική βραδιά πρόσφερε για μια ακόμα φορά η Φιλαρμονική Πύργου «Απόλλων» στους οπλίτες της ΣΕΤΤΗΛ.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Φιλαρμονική βρέθηκε κοντά στους οπλίτες, το Στρατιωτικό και Πολιτικό προσωπικό του στρατοπέδου παρουσιάζοντας –με δυο από τα μουσικά σχήματα που διαθέτει- ένα όμορφο πρόγραμμα που χάρισε ιδιαίτερες στιγμές στους παριστάμενους.

Πιο συγκεκριμένα οι «Τραγουδιστάδες του Πύργου» και η «Συναυλιακή Λαϊκή Ορχήστρα», με τα τραγούδια που παρουσίασαν δημιούργησαν ιδανικό κλίμα προσφέροντας άφθονο κέφι στους οπλίτες και όλους τους παρευρισκόμενους. Ιδιαίτερα οι οπλίτες πέρασαν ένα πολύ όμορφο βράδυ τρώγοντας και διασκεδάζοντας και αφήνοντας για λίγο τις έννοιες…

Σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν τόσο ο Διοικητής της ΣΕΤΤΗΛ  Γιάννης Μπλούνας, όσο και ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Αθανάσιος Δασκόπουλος, με τον τελευταίο να τονίζει ότι ανάλογη επίσκεψη θα επαναληφθεί το συντομότερο δυνατό.

Η βραδιά με τα μουσικά σχήματα της Φιλαρμονικής χάρισε όμορφες στιγμές στους οπλίτες καθώς και στο Στρατιωτικό και Πολιτικό προσωπικό της ΣΕΤΤΗΛ.

Στο ξεκίνημα της βραδιάς σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν ο Διοικητής της ΣΕΤΤΗΛ Γιάννης Μπλούνας και ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Αθανάσιος Δασκόπουλος

Ο πρόεδρος του Πολιτικού Προσωπικού της ΣΕΤΤΗΛ, Γιώργος Δημήτρουλας, σε χορευτικό ενσταντανέ.