Φιλαθλητικός: Τρία Μετάλλια στο ΟΠΕΝ του Βόλου!

Κόβει την πίτα του στην “Κίρκη” ο σύλλογος του Πύργου

Νέα μεγάλη επιτυχία για το Ηλειακό μπάντμιντον είχαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο στον μακρινό Βόλο από τον Φιλαθλητικό.

Πιο συγκεκριμένα, οι αδερφές Αντωνία και Παυλίνα Βλαχαντώνη πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στο ΟΠΕΝ τουρνουά που διεξήχθη στην Θεσσαλική πόλη και επέστρεψαν με 2 ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές τους. Οι αθλήτριες του Παναγιώτη Τσόκου πιστοποίησαν την συνεχώς ανοδική πορεία που έχουν χαράξει και κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο σε ένα ακόμα τουρνουά. Το σημαντικό όμως είναι ότι στο συγκεκριμένο αγώνα είχαν να αντιμετωπίσουν και μεγαλύτερες ηλικιακά αθλήτριες δεδομένου στο ΟΠΕΝ τουρνουά μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές από την κατηγορία U19 έως και την κατηγορία U13.

Στο περσινό αντίστοιχο πανελλήνιο της κατηγορίας αυτής δεν είχαν καταφέρει κάτι ανάλογο κάτι που αποδεικνύει έμπρακτα την άνοδό τους. Στο μονό των Νεανίδων η Αντωνία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο παίζοντας ένα εξαιρετικό ημιτελικό ενώ η αδερφή της η Παυλίνα έδωσε έναν πολύ δυνατό αγώνα που συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων στον δικό της ημιτελικό με την μετέπειτα πρωταθλήτρια και νικήτρια του τουρνουά Ματίνα Σωτηρίου που όμως δεν κατάφερε να κερδίσει και έτσι περιορίστηκε στο χάλκινο μετάλλιο.
Ασημένιο μετάλλιο πήραν και οι αθλήτριες του Φιλαθλητικού και στο διπλό που έχασαν στις λεπτομέρειες με 2-1 σετ.

Τα υπόλοιπα παιδιά που απάρτιζαν την αποστολή του Φιλαθλητικού αγωνίστηκαν και αυτά σε καλό επίπεδο και καθότι αποτελούσαν την πιο πολυπληθή αποστολή κέντρισαν το ενδιαφέρον όλων. Πιο καλά, με καλά πλασαρίσματα και οκτάδες οι Κυριάκος Κατσιαδράμης με τον Πλάτωνα Άγκο, ενώ καλές κριτικές και ανοδική πορεία έδειξαν οι Παναγιώτης Δάρας, Αλέξανδρος Σπυρόπουλος, Χαρούλα Βλαχαντώνη, Τζίνα Παναγιωτακοπούλου, και Ελευθερία Λύκου και Αγγελική Αλικάκη.

Επηρεασμένος εμφανώς από την πρόσφατη ασθένεια του ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος έκανε ότι μπορούσε. Αξιοπρόσεκτη παρουσία και από τις Σταυρούλα Διαμαντοπούλου, Σοφία Λύκου, Μαρινίνα Δάρα, και Χαρη Δρακόπουλο.

Εν τω μεταξύ, στον Φιλαθλητικό δεν ηρεμούν καθόλου. Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 9μμ στο Κέντρο “Κίρκη” ο Φιλαθλητικός Όμιλος Πύργου θα κόψει την πίτα του και θα κάνει τον ετήσιο χορό του μια εκδήλωση που έγινε θεσμός και συγκεντρώνει πολύ κόσμο κάθε χρόνο. Φέτος θα γίνει σε συνεργασία με τον σύλλογο μπάσκετ “Πύργος 99” και οι υπεύθυνοι των 2 συλλόγων υπόσχονται μια όμορφη βραδιά με εκπλήξεις και άφθονο κέφι. Κατά αυτήν θα γίνουν απονομές και βραβεύσεις στους αθλητές που διακρίθηκαν την χρονιά που μας πέρασε ενώ θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος με πλούσια δώρα με κεντρικά δώρα μια τηλεόραση 55 ιντσών και ένα ποδήλατο ΜΤΒ.

Είναι η ετήσια γιορτή του συλλόγου και μια ευκαιρία να συναντηθούν όλα τα τμήματα του Φιλαθλητικού Μπάντμιντον-Τέννις και Ποδηλασία.