Super league

Φιλική τεσσάρα του ΠΑΟΚ επί της Τούμπιζε

Ακούστε το άρθρο

Εύκολο έργο είχε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο του φιλικό στην Ολλανδία με αντίπαλο τη βελγική Τουμπίζ, της οποίας επιβλήθηκε με 4-0. Η ελληνική ομάδα παρουσίασε δυο διαφορετικές συνθέσεις στα δυο ημίχρονα με βάση το ρόστερ που στηρίχθηκε στην περυσινή σεζόν.

Ο δικέφαλος του βορρά ήταν εμφανώς ανώτερος από την αντίπαλο του ομάδα της Β’ Βελγίου και πέτυχε εύκολα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε στο 12′ ο Πρίγιοβιτς με πλασαριστό σουτ μετά από πάσα που πήρε από τον Κρέσπο.

Στο 35 ο Δικέφαλος διπλασίασε τις επιτυχίες του. Ο Πρίγιοβιτς έστειλε κεφαλιά πάσα ο Αθανασιάδης άλλαξε την μπάλα με τον Ενρίκε και ο τελευταίος σούταρε εύστοχα στο τετ α τετ για το 2-0.

Στο 66′ ο Μπίσεσβαρ από κοντά και μετά από πάσα – κεφαλιά του Μάτος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το σκορ διευρύνθηκε ακόμα περισσότερο και έκλεισε στο 4-0, στο 79′ με εύστοχο πέναλτι του Κουλούρη, που κέρδισε ο Μπίσεσβαρ ανατραπείς από αντίπαλο του εντός περιοχής.

Είναι αξιοσημείωτο πως ο νεοαποκτηθείς Γάλλος αμυντικός Λεβέκ, τραυματίστηκε στην προθέρμανση, πριν το δεύτερο ημίχρονο όπου θα αγωνίζονταν, του τοποθετήθηκαν ράμματα στο κεφάλι και φυσικά δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με συνέπεια να συνεχίσει στο δεύτερο μέρος και ο Δεληγιαννίδης..

ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Βαρέλα, Κρέσπο, Τσίμιροτς, Σάκχοφ, Πέλκας, Ενρίκε, Αθανασιάδης, Πρίγιοβιτς.

Στο Β’ ημίχρονο: Σιαμπάνης, Μάτος, Δεληγιαννιδης, Δημητρίου, Πούγγουρας, Κάτσε, Κάνιας, Κάμπος, Μπίσεσβαρ, Ζάιρο, Κουλούρης.

Τουμπίζ: Ντεφουρνί, Γκου, Μπάμπιτς, Ο, Κοσέ, Νιρισαρίκε, Τουρέ, Λι, Φαβέρο, Ντεναγιέ, Μπα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα