Ψυχαγωγία

Φίλος του Σάκη Τανιμανίδη ένας από τους παίκτες του Survivor 3

Ακούστε το άρθρο

Μόλις την Τετάρτη αποκαλύφθηκαν κι επίσημα οι 12 παίκτες που θα απαρτίζουν την ελληνική ομάδα στο Survivor 3. Ανάμεσα στους παίκτες που θα ταξιδέψουν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο και θα αντιμετωπίσουν τους Τούρκους, είναι και ο Κυριάκος Πελεκάνος.

Όπως αναφέρει το βιογραφικό που συνοδεύει τη φωτογραφία του, είναι 39 χρόνων από την Κύπρο, personal trainer και πρώην μπασκετμπολίστας στην Εθνική ομάδα εφήβων της Κύπρου. Επίσης, είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού 22 μηνών. Στην Κύπρο είναι γνωστός και εξαιτίας των εμφανίσεών του σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Πέμπτης η εκπομπή «Τι λέει;» στον Alpha αποκάλυψε και μία ακόμη άγνωστη λεπτομέρεια για τον παίκτη του Survivor… Είναι φίλος με τον Σάκη Τανιμανίδη. Μάλιστα, ο Κυριάκος Πελεκάνος είχε παραβρεθεί στο γάμο του παρουσιαστή του Survivor το περασμένο καλοκαίρι και με τη σύζυγό του, είχαν ποζάρει με το νιόπαντρο ζευγάρι. Τις δύο φωτογραφίες από το γάμο τις είχε ανεβάσει στο λογαριασμό του στο Instagram.

Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη φωτογραφία που ανέβηκε στα social media. Και ο Σάκης Τανιμανίδης είχε ανεβάσει στο δικό του το Instagram, τον Οκτώβριο του 2017 μία φωτογραφία από την Κύπρο, όπου είχε ταξιδέψει κι αποκάλυπτε μέσα από τη λεζάντα που τη συνόδευε ότι ήταν παρέα με τους κολλητούς του. Ένας εξ’ αυτών, όπως φαίνεται στην επίμαχη φωτογραφία, είναι ο νέος παίκτης του Survivor.

«Αυτό που έχεις να δεις τους κολλητούς σου 5 χρόνια και μόλις βρεθείτε είναι σαν να μην πέρασε λεπτό» έγραφε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από το Instagram, αλλά και το βίντεο από την εκπομπή «Τι λέει;» και την αποκάλυψη που έκαναν.

https://www.youtube.com/watch?v=dcqEQLLXZ6k

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα