Εκλογές

Φινάλε με ομιλίες σε Κυπαρισσία και Φιλιατρά για Κατσίβελα και Ανδρινόπουλο

katsivelas-andrinopoulos_0.jpg
Ακούστε το άρθρο
Oλοκληρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής οι προεκλογικές ομιλίες των δύο μονομάχων στο Δήμο Τριφυλίας, με τις εντυπώσεις να λαμβάνουν η ουσία για τη διακυβέρνηση του Δήμου με αντίστοιχες ομιλίες σε Κυπαρισσία και τα Φιλιατρά.

Από την Κυπαρισσία ο Τάκης Κατσίβελας ζήτησε από τους πολίτες την τελική εντολή για τη δημιουργία ενός πλειοψηφικού ρεύματος στο Δήμο που θα ξεκινήσει την Τριφυλία από νέα βάση με βάση το πρόγραμμα του συνδυασμού. Επίσης προέβη σε αναφορές για τις δομές του Δήμου αλλά και την ουσιαστική συμμετοχή των δημοτών στην νέα προσπάθεια που θα αναληφθεί από τη 1η Σεπτεμβρίου. Αναφορά έκανε παράλληλα για την αλλαγή φιλοσοφίας που θα διαπνέει την νέα Δημοτική αρχή.

ΑΝΟΙΧΤΟ κάλεσμα ενότητας για την εκλογική μάχη από τα Φιλιατρά επικεντρώθηκε η ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Στάθη Ανδρινόπουλου προς τους πολίτες με έμφαση στα ζητήματα διακυβέρνησης του Δήμου. Στην ομιλία του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα καυτά ζητήματα της καθημερινότητας των δημοτών μας όπως τα σκουπίδια και τον καρκινογόνο αμίαντο στα δίκτυα ύδρευσης υποστηρίζοντας ότι η επιλογή για τους πολίτες δεν είναι οι ίδιοι άνθρωποι με έπαρση και αλαζονεία… να αδιαφορούν για τον δημότη κοιτώντας μόνο τις επόμενες εκλογές.

Ζήτησε μάλιστα την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στα κοινά και την ορθολογική οργάνωση και λειτουργία του Δήμου με βάση το πρόγραμμα του συνδυασμού, καταλήγοντας ότι δεν υπάρχει χαμένη 5ετία στο Δήμο αλλά και τις επόμενες γενιές που πρέπει να δημιουργήσουν στο τόπο μας.


ΙΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Όλη η επικαιρότητα