Events

Φωταγωγήθηκε το δέντρο της Αθήνας στο Σύνταγμα

Ακούστε το άρθρο

Με το σύνθημα «οι ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι μέρες χαράς, μέρες ελπίδας» έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος. Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης «άναψε» το χριστουγεννιάτικο δέντρο θέλοντας να στείλει «μήνυμα γιορτής κι αισιοδοξίας».

Η γιορτή συνεχίστηκε με συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του δήμου Αθηναίων, της Athens Big Band και του συγκροτήματος GADJO DILO.

«Είναι μία ευκαιρία για όλους εμάς να περάσουμε επιπλέον χρόνο με τους δικούς μας , να κάνουμε βόλτες στην πόλη μας, να νοιαστούμε και να σταθούμε δίπλα σε όσους κι όσες το έχουν ανάγκη», τόνισε ο κ. Καμίνης.

«Φέτος εμπιστευτήκαμε τον στολισμό της πόλης σε καταξιωμένους και δημοφιλείς καλλιτέχνες. Δούλεψαν με κέφι με αγάπη και με φαντασία κι ομόρφυναν τους δρόμους, τις πλατείες, το κέντρο αλλά και τις γειτονιές. 220 εκδηλώσεις και δράσεις για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αθήνας σε όλες τις περιπτώσεις με ελεύθερη είσοδο», πρόσθεσε στη συνέχεια ο δήμαρχος της Αθήνας.

Ο κ. Καμίνης κάλεσε μικρούς και μεγάλους να περπατήσουν στο κέντρο και στις γειτονιές και να συμμετάσχουν σε όσες περισσότερες εκδηλώσεις θέλουν και μπορούν καθώς και να νιώσουν όλοι μαζί το πνεύμα των ημερών.

Όλη η επικαιρότητα