Lifestyle

Οι φωτογραφίες που οι επώνυμες θα ήθελαν να κάψουν

Ακούστε το άρθρο

Είναι  λαμπερές, όμορφες,σέξι και για πολλές ο χρόνος μετρά αντίθετα. Περίπτωση… Μπέντζαμιν Μπάτον, που λέμε, αφού οι περισσότερες Ελληνίδες celebrities όσο μεγαλώνουν… μικραίνουν. Και ομορφαίνουν. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες παλιές φωτογραφίες τους, που κυκλοφορούν κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μόνο κολακευτικές δεν είναι για τις διάσημες κυρίες.

Κι, ομως, η κοπέλα της φωτογραφίας είναι η Γωγώ Μαστροκώστα. Σοκ; Μεγάλο. Φανταζόμαστε και για την ίδια, όταν η επίμαχη φωτό έκανε το γύρο του διαδικτύου πριν λίγο καιρό.

Αινιγμα για πολυ δυνατους παικτες : Ποια είναι η αοιδός της φωτογραφίας; Η… Νατάσα Θεοδωρίδου! Τι δεν καταλαβαίνεις;

Δέσποινα Βανδή κι Έλλη Κοκκίνου είναι φίλες από παλιά. Αλλά φανταζόμαστε ότι οι δυο τουςθα προτιμήσουν άλλη κοινή φωτογραφία τους. Ειδικά, η Κοκκίνου που ήταν σαν την… ξαδέλφη από το χωριό!

Ναι, η κυρία της φωτογραφίας είναι η Χριστίνα Λαμπίρη. Είπες κάτι;

Τρομάξαμε να αναγνωρίσουμε ότι η μελαχρινή (που όμορφη δεν τη λες) της μικρής φωτογραφίας είναι η εντυπωσιακή Κατερίνα Λέχου. Σοκ, σοκ.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέκαθεν ήτο όμορφη. Ωστόσο, την εν λόγω φωτογραφία τόσο η “βασίλισσα” (μα είναι ντύσιμο αυτό;) όσο και ο Σακης Ρουβάς για πολλούς λόγους θα ήθελαν να την… κάψουν.

Στη φωτογραφία αυτή η Ναταλία Γερμανού είναι μες στην καλή χαρά στο πλάι της Καίτης Γαρμπή. Φανταζόμαστε, σημερα, που ειναι ξανθιά και πιο… νέα από ποτέ δεν θα έχει την ίδια χαρά για το λουκ της νιότης της;

Ακόμη δεν μπορεί να ηρεμήσει η Κατερίνα Καινούργιου από την ταραχή που κυκλοφόρησε η φωτογραφία από την εφηβεία της και φαίνεται καθαρά ότι σήμερα είναι πια μία… (Ολο)Καινουργιου.

Της Ελένης Φουρέιρα κι αν δεν ήταν μεγάλη (φανταζόμαστε) η ταραχή, όταν κυκλοφόρησαν παλιές φωτογραφίες της. Από τη μια με… MTV εμφάνιση και από την άλλη για… πανηγύρι εμφάνιση.

Πηγη:womenonly.gr

Όλη η επικαιρότητα