Περίεργα

Φωτογραφίες: Τι μπορούν να κάνουν οι υπάλληλοι ενός βιβλιοπωλείου όταν… βαριούνται

Ακούστε το άρθρο

Το Librairie Mollat στη Γαλλία διαθέτει σίγουρα έναν από τους πιο επιτυχημένους και πρωτότυπους λογαριασμούς βιβλιοπωλείων στο Instagram – Δείτε γιατί

Το Librairie Mollat στη Γαλλία διαθέτει σίγουρα έναν από τους πιο επιτυχημένους και πρωτότυπους λογαριασμούς βιβλιοπωλείων στο Instagram.

Το γεγονός ότι οι followers του έχουν ξεπεράσει πλέον τους 21 χιλιάδες δεν οφείλεται μόνο στη γνωστή αγάπη των Γάλλων για το διάβασμα, αλλά και στην επινοητικότητα του προσωπικού του βιβλιοπωλείου, που κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον των Ιnstagrammers με διάφορους συναρπαστικούς τρόπους.

Η τελευταία -και άκρως πρωτότυπη – ιδέα των υπαλλήλων του Librairie Mollat, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά στο Μπορντό το 1896, χρειάστηκε την ευγενική συμμετοχή ορισμένων πελατών, οι οποίοι δέχτηκαν να φωτογραφηθούν εν είδει «κολάζ», μαζί με τα αγαπημένα τους εξώφυλλα βιβλίων.

Το κέρδος διπλό, αφού και οι υπάλληλοι βρήκαν έναν τρόπο να περνούν ευχάριστα τις ώρες της μειωμένης κίνησης στο βιβλιοπωλείο, και οι πελάτες μπορούν να μπουν για λίγο στον «ρόλο» του αγαπημένου τους λογοτεχνικού ήρωα.

Απολαύστε τις φωτογραφίες που πήραμε από τον λογαριασμό Instagram του  Librairie Mollat

protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα