Φωτόπουλος (προπονητής Νίκης Τραγανού): «Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την προσπάθεια»

Η Νίκη Τραγανού έφυγε με ένα σημαντικό βαθμό από το Αίγιο και παρέμεινε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού έχοντας στο +3 Πανμοβριακό και Αχαρναϊκό ενώ δυσκόλεψε πολύ την προσπάθεια του Παναιγιάλειου για παραμονή στην κατηγορία.

Ο τεχνικός των Πρωταθλητών Ηλείας, Ηλίας Φωτόπουλος, που έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας στο κυριακάτικο παιχνίδι, με δηλώσεις του μετά τη λήξη εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Θα έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε περισσότερο την ερχόμενη βδομάδα έτσι ώστε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στο ματς με τον Ιάλυσο. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την προσπάθεια. Εμφανιστήκαμε καλοί ανασταλτικά».

Σειρά τώρα για τους νεοφώτιστους έχει πολύ δύσκολος αλλά και κρίσιμος εντός έδρας αγώνας κόντρα στον πρωτοπόρο Ιάλυσο, στον οποίο όσο δύσκολο και αν είναι, η Νίκη θα τα δώσει όλα για να πάρει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Στο Τραγανό, παράλληλα, στις 30 του μήνα έχουν προγραμματίσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας όλων των τμημάτων του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχειό.