Προγνωστικά

Fox Bet: Ειδικά στοιχήματα για το «La Casa de Papel»

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί μια σειρά που ήταν στα… αζήτητα της χώρας της να γίνει Νο1 σε παγκόσμιο επίπεδο; Και όμως το ‘La Casa De Papel’, η σειρά φαινόμενο που έχει ολοκληρώσει αισίως τους 2 πρώτους κύκλους και πάει για τον 3ο, για τον οποίο όπως είναι λογικό έχουν κυκλοφόρησε ήδη και διάφορα ειδικά στοιχήματα τα οποία θα σας αναλύσουμε και στην συνέχεια του κειμένου.

Αρχικά, για όσους δεν έχουν δει το παραμικρό, να αναφέρουμε πως προβλήθηκε πρώτη φορά στο ισπανικό δίκτυο Antena 3 τον Μάιο του ‘17, με 9 επεισόδια που παρουσιάστηκαν σε δύο μέρη. Στη συνέχεια το Netflix ήταν αυτό το οποίο το μόνταρε σε 13 επεισόδια τα οποία και έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Η ιστορία ακολουθεί μια συμμορία οκτώ ανθρώπων με συγκεκριμένες ικανότητες και τίποτα να χάσουν στην προσπάθειά τους να ληστέψουν 2,4 δις ευρώ από το Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας. 11 μέρες απομόνωσης, 67 όμηροι, 1 αστυνομία έτοιμη για όλα. Αυτό είναι το βασικό κόνσεπτ για μια σειρά που προσφέρει ανατροπές και έντονες συγκινήσεις.

Αρκετά όμως με τον πρόλογο και πάμε στα δικά μας λημέρια, αυτά του στοιχήματος.

Ο Berlin

Ένα πρόσωπο που απασχολεί εκτενώς τους μπουκ είναι ο Berlin, ο άνθρωπος που ηγείται της συμμορίας εντός του Νομισματοκοπείου, με σκοπό να τα ελέγξει να λειτουργήσουν όλα και όλοι στην εντέλεια, ωστόσο το γεγονός πως είναι ψυχοπαθής λειτούργησε ανασταλτικά σε αρκετές περιπτώσεις. Όπως και να έχει λίγο πριν το τέλος του τελευταίου επεισοδίου του δεύτερου κύκλου αφήνεται να εννοηθεί πως… θυσιάστηκε για το καλό της ομάδας, ωστόσο το να είναι ακόμη ζωντανός είναι γκράντε φαβορί στο 1.65, ενώ όποιος πιστεύει ότι όντως πέθανε μπορεί να ποντάρει στο 2.15. Από κει και πέρα ένα πλάνο με τον Berlin και τον Professor να τραγουδάνε αγκαλιά προδίκαζε να είναι αδέρφια, επιλογή που πληρώνει στο 1.17. Αν πιστεύετε στις ανατροπές το να μην είναι αδέρφια πληρώνει κάτι παραπάνω από 4.50!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου εδώ.

Όλη η επικαιρότητα