Προγνωστικά

Fox Bet: Ντέρμπι στο 2.30

Ακούστε το άρθρο

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Στη σημερινή ημέρα απουσιάζουν τα πολλά παιχνίδια, αλλά μάλλον αυτό είναι για καλό ώστε να έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ανεπηρέαστοι το σπουδαίο παιχνίδι της Πρέμιερ μεταξύ της Σίτι και της Λίβερπουλ. Εφόσον οι περισσότεροι από εμάς θα προσπαθήσουμε να «ξεκλέψουμε» λίγο χρόνο για να παρακολουθήσουμε αυτή τη σημαντική αναμέτρηση, αξίζει ίσως να το συνδυάσουμε και με ένα μικρό bet.

Γράφει ο Γιάννης Τσιακίρης

Με καλό ποδόσφαιρο και αρκετά πειστική εμφάνιση οι «Πολίτες» επικράτησαν το απόγευμα της Κυριακής εκτός έδρας της Σαουθάμπτον με 3-1 και επέστρεψαν στις νίκες, ωστόσο η απόστασή τους από την κορυφή παραμένει στους 7 βαθμούς και σήμερα είναι με την «πλάτη» στον τοίχο αφού μόνο με νίκη μπορούν να αποκτήσουν ξανά αρκετές ελπίδες για κατάκτηση του τίτλου. Εντός έδρας φέτος η Σίτι σε 10 ματς πρωταθλήματος μετράει 9 νίκες και μία ήττα, αυτή με 3-2 από την Κρίσταλ Πάλας πριν 13 ημέρες. Αμυντικά παρουσιάζει πολλά κενά, δεχόμενη γκολ για 10 διαδοχικά ματς ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης. Κάκιστη και η παράδοση κόντρα στην Λίβερπουλ, με μόλις μία νίκη στα τελευταία 12 μεταξύ τους ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης, με τα 8 εξ’ αυτών να λήγουν με Over 2.5.

Στον αντίποδα η εξαιρετική τους τελευταίους 2 μήνες Λίβερπουλ με 10 νίκες σε 12 ματς έχει αναρριχηθεί στην πρώτη θέση, ενώ μετά από 20 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητη, έχοντας μάλιστα δεχτεί μόλις 8 γκολ. Προέρχεται από σπουδαία εμφάνιση και νίκη με 5-1 επί της Άρσεναλ με την ψυχολογία της πλέον να βρίσκεται στο ζενίθ. Παίζει ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή στο «Νησί», γνωρίζοντας να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τις αδυναμίες των αντιπάλων της. Τα κενά στην άμυνα της Σίτι και η ανάγκη τους για τη νίκη με κάνουν να ελπίζω πως δεν θα ξανά δούμε το ίδιο θέαμα και το στείρο 0-0 του αγώνα του Α’ γύρου και για αυτό θα πάω με το Χ2&Ο1.5 στο 2.30.

Μάθε τα πάντα για τη betrebels εγγραφη στο Bet-hoven.net

Όλη η επικαιρότητα