Προγνωστικά

Fox Bet: Το στήριγμα της έδρας και η… τουφεκιά στο Μπιλμπάο!

Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώνεται τη Δευτέρα η αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μπορεί το κουπόνι να μην είναι μεγάλο, αλλά υπάρχουν ευκαιρίες για να πληρωθούμε καλά. Πάμε με δύο καρφωτά σημεία σε Αγγλία και Ισπανία εμείς στο foxbet.gr.

Έβερτον – Γουότφορντ

Μπορούσε και δικαιούταν κάτι παραπάνω στο εντός με τη Νιούκαστλ, έμεινε ωστόσο στο 1-1. Η Έβερτον βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, ωστόσο ισοφάρισε πριν την ανάπαυλα. Είχε ευκαιρίες, όμως από τη στιγμή που δεν τις εκμεταλλεύτηκε, στο τέλος κινδύνεψε κιόλας. Για τον τεχνικό της, Μάρκο Σίλβα είναι ιδιαίτερο το αποψινό ματς, αφού το Γενάρη είχε αποχωρήσει επεισοδιακά από τη Γουότφορντ. Όσον αφορά την τελευταία, είχε καλή εικόνα απέναντι στην πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι, γνώρισε όμως φυσιολογική ήττα με σκορ 2-1. Έχουν χάσει έδαφος οι «χόρνετς», που έχουν μαζέψει μόλις ένα πόντο στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια, ενώ ζήτημα είναι πως ενώ αποδίδουν καλά δεν μαζεύουν βαθμούς. Σε κάθε περίπτωση, αν το δούμε καθαρά αγωνιστικά, η Έβερτον είναι ανώτερη. Δεδομένου πως οι φιλοξενούμενοι δεν κρατάνε το μηδέν, ο άσος αποτελεί δυνατή επιλογή.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χιρόνα

Ο Μπερίτσο πλήρωσε την κάκιστη πορεία της και μετά την ήττα με σκορ 3-0 από τη Λεβάντε, αποτέλεσε παρελθόν. Χρέη υπηρεσιακού ανέλαβε ο Γκαριτάνο και οδήγησε την ομάδα στη ρεβάνς Κυπέλλου με την Ουέσκα. Πήρε το 4-0 και την πρόκριση η Μπιλμπάο, αποτέλεσμα που έδωσε και ψυχολογία. Η νίκη και σήμερα είναι απαραίτητη, για να ανασάνει βαθμολογικά. Στον αντίποδα, η Χιρόνα τα χρειάστηκε μεσοβδόμαδα κόντρα στην Αλαβές, επιβλήθηκε όμως 2-1 και προκρίθηκε στους «16». Την ίδια ώρα, στο πρωτάθλημα το πάλεψε πάρα πολύ στο εντός με την Ατλέτικο Μαδρίτης και πήρε το 1-1. Στα αποδυτήρια των γηπεδούχων φαίνεται πως αλλάζει το κλίμα, θα χρειαστούν χρόνο όμως οι Βάσκοι. Τη στιγμή που η Χιρόνα είναι ιδιαίτερα σταθερή, αξίζει η… τουφεκιά στο διπλό. Είναι πολύ ψηλά για να μην ασχοληθούμε.

Όλη η επικαιρότητα