Γυναίκα

Φράσεις που δεν πρέπει ποτέ να ξεστομίσετε σε έναν άντρα!

shhh_finger_tattoo.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να επικρατεί γενικότερα η άποψη ότι οι άντρες είναι λίγο γουρούνια, που είναι, λίγο αναίσθητοι, που επίσης είναι, και ότι τους νοιάζει μόνο το sex και ο εαυτός τους, που ακριβώς αυτό τους νοιάζει, αλλά είναι και κάποιες φορές που όλα αυτά ανατρέπονται! Μην αναθαρρείτε φίλες μου και πιστέψετε λανθασμένα ότι οι άντρες άλλαξαν, αυτό δεν θα γίνει ποτέ σας το υπογράφουμε, απλά έχουν κι αυτοί κάποιες εκλάμψεις ευαισθησίας και μάλιστα παράλογης. Δεν σας λέμε ότι αν δουν μωρό θα συγκινηθούν, με ένα αδέσποτο βέβαια σκυλάκι μην το αποκλείετε, αλλά είναι μερικές φορές που ο φίλος άντρας είναι ευάλωτος και ανυπεράσπιστος. Είναι εκείνες οι φορές τις οποίες μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε, αν θέλετε να τον κάνετε απολύτως σκουπίδι, ή να ζυγίσετε τα λόγια σας αν σας ενδιαφέρουν τα συναισθήματά του και δεν θέλετε να τον στενοχωρήσετε ή να τον κάνετε έξαλλο από τα νεύρα! Παρακάτω λοιπόν σας έχουμε κάποιες πολύ συγκεκριμένες φράσεις τις οποίες δεν πρέπει να ξεστομίσετε ποτέ σε έναν άντρα, αν δεν θέλετε να τον φέρετε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία ή τον φόνο εκ προμελέτης!

1. Eίσαι πολύ καλύτερος από τους κόπανους που συνήθως βγαίνω: Μα είναι λόγια αυτά τώρα; Αφενός τον κάνετε να αμφιβάλλει για το γούστο και το κριτήριό σας και αφετέρου τον κάνετε να αναρωτιέται, και στη συνέχεια να υπολογίζει, τα ποσοστά της δικής του…βλακείας! Δηλαδή αν εσάς σας έλεγε ότι είστε καλύτερη από τις κότες που συνήθως του τυχαίνουν θα το παίρνατε ως θετικό σημάδι; Αφήστε δε, που έτσι εκθέτετε και τον ίδιο σας τον εαυτό γιατί ευλόγως θα αναρωτηθεί, αυτό το κορίτσι ή είναι πολύ άτυχο ή είναι πολύ χαζό για να μπλέκει συνέχεια με τους χειρότερους! Και επειδή καλά θα κάνετε να μην πιστεύετε και πολύ στην τύχη, ψάξτε λίγο τι πάει στραβά με σας!

2. Μπορείς όντως να το πληρώσεις αυτό;: Ε και να μην μπορεί εσένα τι σε νοιάζει; Σου ζήτησε δανεικά ο χριστιανός; Θέλει να κάνει το κομμάτι του και να σε περιποιηθεί, που σπανίζει πλέον στις μέρες μας, κι εσύ του κόβεις τα φτερά! Ούτε τράπεζα είσαι, ούτε η μαμά του ούτε και ο ενοχλητικός κολλητός τον οποίο έχει βάλει διαχειριστή της τσέπης του γιατί ο ίδιος είναι σπάταλος. Και τελοσπάντων, με ποιο δικαίωμα ανακατεύεσαι εσύ στα οικονομικά του άλλου; Κοίτα λίγο την καμπούρα σου και τα δικά σου οικονομικά, τα οποία αν κρίνουμε από τη δική σου τσιγκουνιά, μάλλον είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο άντρας πάντα θα βλέπει το χρήμα ως μέσο φιγούρας και επιβολής. Τι να κάνουμε τώρα;

3. Υποτίθεται δεν πρέπει να το πω αλλά σε σένα θα το πω: Είναι πολύ όμορφο να σε εμπιστεύεται κάποιος και να σου ανοίγει την ψυχή του, αλλά να πάτε να του καρφώσετε το μυστικό της κολλητής σας είναι τεράστιο λάθος. Μπορεί εκείνον να μην τον επηρεάζει άμεσα, αλλά από τη στιγμή που γίνεστε καρφί, στα μάτια του παύετε να είστε η γυναίκα που του δείχνει εμπιστοσύνη και αυτομάτως είστε η ποταπή κατίνα η οποία ψοφάει για κουτσομπολιό! Και μαντέψτε, οι άντρες μπορεί να κουτσομπολεύουν οι ίδιοι, αλλά δεν έχουν χειρότερο από μία γυναίκα κουτσομπόλα! Λυπούμεθα που το λέμε!

4. Ηρέμησε: Ηρέμησε; Μα είναι δυνατόν όταν εκείνος είναι έξαλλος και είναι έτοιμος να τα κάνει όλα λίμπα με οποιοδήποτε κόστος εσείς να του λέτε να ηρεμήσει; Δηλαδή αν μπορούσε δεν θα το έκανε από μόνος του; Την ώρα λοιπόν που είναι εκτός εαυτού, καλύτερα να μείνετε σιωπηλοί! Αν πάλι είστε εσείς η αιτία της έκρηξής του, τότε συνιστούμε να την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια! Γενικότερα όταν κάποιος είναι σε κρεσέντο έκρηξης και τρέλας, καλό θα ήταν να μην τον ενοχλείτε γιατί πιστέψτε μας, δεν θέλει!

Πηγή: queen.gr

Όλη η επικαιρότητα