Κόσμος

Φρίκη: Ρωσίδα «Μήδεια» κέρασε σοκολάτα τα παιδιά της πριν τα στραγγαλίσει και τα κάψει

Ακούστε το άρθρο

Καταδικάστηκε σε 19 χρόνια κάθειρξη για  τις στυγερές δολοφονίες της 4χρονης κόρης της και του 2χρονου γιου της 

Μία φρικιαστική ιστορία αναβίωσε στην Ρωσία με πρωταγωνίστρια μία 27χρονη, γνωστή ως «βασίλισσα των καλλυντικών, η οποία τον περασμένο Ιανουάριο χάρισε μία σοκολάτα ως τελευταίο σνακ στα δύο παιδιά της, λίγο πριν τα σκοτώσει και κάψει τις σορούς τους.

Η 27χρονη παιδοκτόνος καταδικάστηκε για τις στυγερές δολοφονίες της 4χρονης κόρης Χαντίζα και του 2χρονου γιου της Σουλεϊμάν σε 19 χρόνια κάθειρξη από ρωσικό δικαστήριο.

Κατά τη διάρκεια της δίκης της προβλήθηκε υλικό από κάμερες ασφαλείας βενζινάδικου όπου σταμάτησε η γυναίκα, στο οποίο φαίνεται να τους αγοράζει μια σοκολάτα, αλλά και την καύσιμη ύλη που χρησιμοποίησε αργότερα για να τα απανθρακώσει.

Η Καρίμοβα, η οποία μετρά 27.000 συνδρομητές στην online επιχείρηση πώλησης καλλυντικών που λειτουργεί, στραγγάλισε τα δυο παιδιά μέσα στο νοικιασμένο αμάξι της και στη συνέχεια οδήγησε μέχρι το κοντινότερο βενζινάδικο για να προμηθευτεί τα απαραίτητα για την καύση τους σε δάσος της περιοχής Νίζνι Νοβγκορόντ. Αμέσως μετά έβαλε τις καψαλισμένες σορούς στο αμάξι της και επέστρεψε στο σπίτι της.

Το επόμενο πρωί τις άφησε σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη, στην οποία έβαλε φωτιά, προκειμένου να σβήσει τα ίχνη της αποτρόπαιας πράξης της.

_1

Πηγή: protothema.gr 

Όλη η επικαιρότητα