Ελλάδα

Φρίκη στα Πετράλωνα: Στους κάδους σκουπιδιών ψάχνουν για το πτώμα του 52χρονου

Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας – Ο 21χρονος βαφτισιμιός είπε στους αστυνομικούς πως σκότωσε τον 52χρονο και τον πέταξε σε κάδο απορριμάτων – Το θύμα φιλοξενείτο στο διαμέρισμα του δράστη στα Πετράλωνα – Ίχνη αίματος βρέθηκαν στο σπίτι – Ο 52χρονος αγνοείται από την Πέμπτη

Τραγική οικογενειακή ιστορία εκτυλίσσεται στα Κάτω Πετράλωνα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αγνοείται από την Πέμπτη 52χρονος, τον οποίο αναζήτησαν στο σπίτι του σήμερα Σάββατο οι φίλοι του.

Ο 21χρονος βαφτισιμιός, ο οποίος και συνελήφθη, αποκάλυψε ότι τον σκότωσε. Εντύπωσε προκαλεί, πάντως, το γεγονός ότι η μητέρα του δράστη, η οποία είναι ρακοσυλλέκτρια, όταν ρωτήθηκε – σύμφωνα με ιδιοκτήτη καφενείου της περιοχής – πού βρίσκεται ο 52χρονος απάντησε ότι θα τον έχει σκοτώσει ο γιός της.

IMG_4759
IMG_4760
IMG_4765
IMG_4768

Τα τελευταία χρόνια ο 52χρονος φιλοξενούνταν στο διαμέρισμα των Πετραλώνων όπου διέμενε ο δραστης με τη μητέρα του.

Γείτονες αναρωτηθηκαν, τις τελευταίες ημέρες, πού βρίσκεται ο 52χρονος.

Συγκεκριμένα, θαμώνες καφενείου στο οποίο σύχναζε τηλεφώνησαν στην αστυνομία και ανέφεραν πως δεν τον έχουν δει τις τελευταίες μέρες.

Ο  ιδιοκτήτης του καφενείου  ανέφερε για το θύμα: «έλειπε δυο ημέρες, δεν τον είδα χθες πρωί στο μαγαζί, ανησύχησα πήγα και χτύπησα το κουδούνι. Ρώτησα  τον 21χρονο τι συνέβη και μου απάντησε: ”αυτός θα κάνει τη ζωή του και εμείς τη δίκη μας”. Ρώτησα τη γυναίκα τι συνέβη και μου είπε: ”ξέρω γω μάλλον θα τον σκότωσε”».

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την αναζήτηση στην πολυκατοικία που μένει, στην οδό Πανδώρου 9 και αφού δεν τα κατάφεραν,  απευθύνθηκαν στον 21χρονο βαφτισιμιό του. Τότε εκείνος προχώρησε σε μια μακάβρια αποκάλυψη, αναφέροντας πως σκότωσε τον νονό του χθες και τον πέταξε σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή των Πετραλώνων!

Κάτοικος της περιοχής μιλά για έναν ατημέλητο άνδρα, αναφερόμενη στον δράστη, ενώ δεν θεωρεί πιθανό το  σενάριο να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Αναφερόμενη στο θύμα, τονίζει ότι συχνά έφευγε μεθυσμένος από το καφενείο όπου σύχναζε.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες που τις τελευταίες ώρες επικεντρώνονται σε κάδους.

Μάλιστα, ίχνη αίματος φέρεται να βρέθηκαν στο σπίτι του βαφτισιμιού.

Άμεσα ξεκίνησε μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας που ξεκίνησε την αναζήτηση σε κάδους, χωρίς να έχει βρει κάτι μέχρι στιγμής.

Πλέον, αναμένεται ο Εισαγγελέας, προκειμένου να εισέλθουν στο σπίτι του 52χρονου. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 20χρονος, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είχε ίχνη αίματος στα χέρια του.

protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα