Λακωνία Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Φρίκη στη Λακωνία: Πολτοποίησαν το κεφάλι ηλικιωμένης με ξύλα από το τζάκι

Ακούστε το άρθρο

Θύμα μίας φριχτής δολοφονίας έπεσε μία άτυχη 64χρονη που έμενε μόνη της στο σπίτι της, στον Λεήμονα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.

Το θύμα βρέθηκε νεκρή το πρωί μέσα στο σπίτι της, με εντελώς πολτοποιημένο το κεφάλι της από απανωτά χτυπήματα που είχε δεχθεί, πιθανόν με κούτσουρο από το τζάκι ή κάποιο άλλο αμβλύ και βαρύ όργανο που χρησιμοποίησε ως όπλο ο δράστης ή οι δράστες. Το όργανο του φόνου δεν βρέθηκε και στο τζάκι βρέθηκαν μόνο στάχτες.

Η είσοδος της μονοκατοικίας της ήταν κυριολεκτικά γκρεμισμένη. Οι δράστες αρχικά έσπασαν κάποια τζαμάκια που είχε η πόρτα και όταν είδαν ότι δεν έφταναν την πετούγια, τότε κυριολεκτικά γκρέμισαν την αλουμινένια πόρτα της εισόδου.

Ο χώρος εμφάνιζε έντονη την εικόνα προηγηθείσας πάλης, που σημαίνει ότι το θύμα προσπάθησε να αντισταθεί και πάλεψε για την ζωή της, ενώ άγνωστο παραμένει αν οι δράστες κατάφεραν να αφαιρέσουν κάτι μέσα από το σπίτι της.

Άλλωστε, όπως ανέφεραν τα παιδιά της 64χρονης στις Αρχές, που μένουν στην Αθήνα, επειδή στο παρελθόν είχαν πέσει θύματα κλοπής-διάρρηξης, η γυναίκα απέφευγε να κρατάει χρήματα στο σπίτι παρά μόνο ό,τι χρειαζόταν για τα καθημερινά της έξοδα. Η περιοχή είναι εξαιρετικά ερημική και είναι στο έλεος των επιτήδειων.

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής για την αυτοψία, ενώ τα εγκληματολογικά της Σπάρτης συνέδραμε και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από την Αθήνα.

Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Σπάρτης και ήδη έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων από την ευρύτερη περιοχή, σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί ο δολοφόνος. Οι προσαγωγές αυτές επικεντρώνονται σε αλλοδαπούς ανατολικής προέλευσης για τους οποίους υπάρχουν κάποιες υποψίες ότι λυμαίνονται την περιοχή.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα