Αργολίδα

Φρίκη στο Άργος – Bίασε 20χρονη κοντά στη λαϊκή

Ακούστε το άρθρο

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι ο φερόμενος ως δράστης επικαλέστηκε ένα έκτακτο γεγονός και την παρέσυρε στο πατάρι του καφενείου που βρίσκεται απέναντι από την λαϊκή, όπου την υποχρέωσε με τη βία να υποκύψει στις ορέξεις του

Απίστευτη καταγγελία έκανε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας μια 20χρονη γυναίκα σε βάρος ενός τσιγγάνου που διατηρεί πάγκο στη λαϊκή αγορά του Άργους, τον οποίο κατηγορεί ότι την παραπλάνησε και την οδήγησε σε ένα καφενείο όπου την βίασε!

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι ο φερόμενος ως δράστης επικαλέστηκε ένα έκτακτο γεγονός και την παρέσυρε στο πατάρι του καφενείου που βρίσκεται απέναντι από την λαϊκή, όπου την υποχρέωσε με τη βία να υποκύψει στις ορέξεις του. Ο βιασμός φέρεται πως έγινε μέρα- μεσημέρι του Σαββάτου και η 20χρονη υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση στο νοσοκομείο Άργους.

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε η νεαρή γυναίκα, ο φερόμενος ως βιαστής κρατείται και ανακρίνεται. Όταν ολοκληρωθεί η δικογραφία με την προσθήκη του πορίσματος του ιατροδικαστή, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

Πηγή: Protothema

Όλη η επικαιρότητα