Εκπαίδευση Ηλεία

Φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ: Μεγάλες επιτυχίες στις Πανελλαδικές εξετάσεις για ακόμη μία χρονιά

Ακούστε το άρθρο

Με χαμόγελα επιτυχίας, υποδέχονται τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, οι μαθητές των φροντιστηρίων ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ.

Δείτε παρακάτω τα ονόματα των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018, καθώς και δηλώσεις των μαθητών.

ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ – ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ

«Νιώθω ανακουφισμένη και παραπάνω από χαρούμενη γιατί με την εισαγωγή μου στην Ιατρική σχολή Αθηνών, βλέπω να  γίνεται πραγματικότητα ένας στόχος ετών. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια και τους κοντινούς μου ανθρώπους, αλλά και όλους τους καθηγητές μου, που ήταν δίπλα μου και με στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και προσπάθειας μου. Εύχομαι καλή αρχή σε όλα τα παιδιά και καλή δύναμη σε αυτά που τώρα ξεκινούν την προσπάθειά τους».

ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ – ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ

«Το αποτέλεσμα ήταν η επιβεβαίωση και η δικαίωση της προσπάθειάς μου. Ευελπιστώ πως θα ικανοποιήσω τους στόχους μου σε αυτό που αγαπώ. Για τη στήριξή τους ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους και τους καθηγητές μου. Καλή φοιτητική ζωή και σταδιοδρομία  σε όλους. Τα καλύτερα έρχονται».

ΜΗΤΣΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Είμαι χαρούμενος  που πέτυχα την εισαγωγή μου, στη σχολή της προτίμησης μου. Αυτή η επιτυχία είναι αποτέλεσμα της στήριξης της οικογένειας μου και των καθηγητών μου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή αρχή σε όλους».

ΦΕΡΛΕΣ ΧΑΡΗΣ – ΝΟΜΙΚΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΠΘ

«Πέρασα στην πρώτη μου επιλογή και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου και τις καθηγήτριες μου Ζωή Βούρτση και Έλενα  Λεντζιου! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Σήλια Παπαδοπούλου, η οποία τρία χρόνια μου προσέφερε όλα τα απαραίτητα για να πετύχω το στόχο μου»!

ΑΛΜΑΛΓΚΟΥΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΚΠΑ

«Μία ακόμα σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Η συγκεκριμένη όμως διαφέρει από τις προηγούμενες. Το άγχος και ο αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθιστούσαν την καθημερινότητα μια οδυνηρή ρουτίνα. Το «μαρτύριο» αυτό ωστόσο τελείωσε. Τώρα ο καθένας θα ανταμειφθεί για τον κόπο του. Προσωπικά, μέσω της άψογης συνεργασίας μου με τους καθηγητές των φροντιστηρίων ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ και τον καθηγητή της Πληροφορικής, κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου. Συγκέντρωσα 17.359 μόρια και θα μπορέσω έτσι να φοιτήσω σε ένα Πανεπιστήμιο της αρεσκείας μου. Κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές που με υποστήριξαν και με καθοδήγησαν όχι μόνο φέτος αλλά και όλα τα προηγούμενα χρόνια αλλά και να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία στους μελλοντικούς συμφοιτητές μου».

ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ – ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡ/ΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠ/ΝΙΩΝ ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

«Ο κόπος και η προσπάθεια όλων αυτών των χρόνων με αφήνουν ικανοποιημένη με την εισαγωγή μου στην σχολή αυτή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου για την στήριξη τους στο δύσκολο αυτό διάστημα, τους καθηγητές μου στο σχολείο και στα φροντιστήρια ‘’ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ’’ αλλά και την κα Κουλέτου Μαρία για την πολύτιμη βοήθεια τους»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ

«Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα ανταμοιβής των πολύχρονων προσπαθειών σου. Φυσικά σε αυτές δεν ήμουν μόνη μου και γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη στήριξη τους την οικογένεια μου, και τους καθηγητές μου στα φροντιστήρια Ορόσημο-Θαλής και Άνοδος».

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑ – ΝΟΜΙΚΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΠΘ

«Είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από μια δύσκολη χρονιά πέτυχα στη σχολή πρώτης προτίμησης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, που ήταν δίπλα μου σ’ αυτήν την δύσκολη διαδρομή, καθώς και τους καθηγητές μου από τα φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ, Παπαδοπούλου Σίλια, Λέντζιου Έλενα και Κοπανιτσάνο Μιχάλη».

ΓΚΟΥΒΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – ΗΛΕΚΤΡ. ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος αφού κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου. Βέβαια αυτό έγινε δυνατό με την δική μου προσπάθεια και με την βοήθεια, συνεργασία των καθηγητών μου από το σχολείο και τα φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ. Εύχομαι σε όλους τους συμμαθητές μου καλή σταδιοδρομία».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑ. ΠΑΤΡΩΝ

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που ολοκληρώθηκε ο κύκλος των Πανελλαδικών εξετάσεων και ευχαριστημένος που πέρασα σε μια σχολή των επιλογών μου. Τώρα βρίσκομαι μπροστά σε ένα νέο και ανεξερεύνητο μονοπάτι, μια νέα πρόκληση, αυτή της φοιτητικής ζωής. Μπορεί να λένε κάθε αρχή και δύσκολη , όμως με μεθοδικότητα και οργάνωση μπορεί να έχει ο καθένας επιτυχημένες σπουδές. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους ανεξαιρέτως τους καθηγητές μου για την πολύτιμη βοήθεια τους και την αμέριστη υποστήριξη τους τον τελευταίο χρόνο. Καλή τύχη και καλές σπουδές σε όλα τα παιδιά».

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ – ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

«Νιώθω πολύ χαρούμενη για την επιτυχία μου και την εισαγωγή μου στη σχολή που επιθυμούσα. Όλη η προσπάθεια και ο αγώνας άξιζε, αφού πραγματοποιήθηκε το όνειρο μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την υποστήριξη και τους καθηγητές μου από τα φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ- ΘΑΛΗΣ».

ΜΥΛΩΝΑ ΕΥΘΥΜΙΑ – ΜΟΡΙΑΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΔΠΘ

«Νιώθω ικανοποιημένη που ο στόχος μου πραγματοποιήθηκε και οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την υποστήριξη, τους καθηγητές μου στο σχολείο, τα φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ και την φιλόλογο μου Μιμίκα Βλάσση. Καλές σπουδές σε όλους».

ΣΤΑΘΑ ΒΙΚΥ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΠΑ

«Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένη που πέτυχα στη σχολή που επιθυμούσα, καθώς οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους καθηγητές του σχολείου, καθώς και τους καθηγητές μου από τα φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ και ΑΛΜΑ. Εύχομαι επίσης καλή σταδιοδρομία σε όλους και καλή φοιτητική ζωή».

ΓΡΙΒΑ ΖΩΗ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την εισαγωγή μου στο Πανεπιστήμιο της επιλογής μου! Την επιτυχία μου αυτή, την οφείλω στην οικογένεια μου που με στήριξε σε όλη αυτή μου την προσπάθεια και φυσικά στο φροντιστήριο «Ορόσημο Θαλής», το όποιο με τη σειρά του, με οδήγησε με τους υπέροχους καθηγητές του, στην εισαγωγή μου στο ΠΑΠΕΙ ! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και καθέναν από εσάς ξεχωριστά, για την συμπαράσταση και την υποστήριξη σας».

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΚΠΑ

«Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια, τους φίλους και ιδιαίτερα τους καθηγητές μου από τα φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ που με στήριξαν τα τελευταία χρόνια και μπόρεσα να πετύχω στην σχολή της προτίμησής μου».

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΣΜΥΑ)

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον εαυτό μου που κατάφερα να περάσω στην σχολή που είχα βάλει ως στόχο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους κοντινούς μου ανθρώπους που με στήριξαν στην προσπάθεια μου και κυρίως τους γονείς μου και τους καθηγητές του φροντιστηρίου «ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ» καθώς χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω. Η εισαγωγή στην σχολή μου είναι επιβράβευση τόσο δική μου όσο και αυτών των ανθρώπων που ήταν δίπλα μου από την πρώτη μέρα. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία στους επιτυχόντες και καλή δύναμη στους επόμενους».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ – ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

«Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου και να μπω στη σχολή που ονειρευόμουν. Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη με αρκετό διάβασμα και άγχος , αλλά στο τέλος ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φροντιστήριο μου <<Ορόσημο-Θαλής>> καθώς επίσης την καθηγητές μου Μαρία Βορλόκα και Κωνσταντίνο Ταυλοπουλο αλλά και τον Λεωνίδα Λαμπρόπουλο που πάλεψαν μαζί μου σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Εύχομαι στους επόμενους υποψήφιους καλή επιτυχία και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους».

ΚΑΨΗΣ ΙΑΣΟΝΑΣ – ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος με το αποτέλεσμα, οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και όλος ο αγώνας και τα χιλιόμετρα της φετινής χρονιάς. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους καθηγητές του σχολείου μου, τον καθηγητή της έκθεσής μου κ. Αυγερινό Αναστασόπουλο και τους καθηγητές μου στα Φροντιστήρια » Ορόσημο – Θαλής » που με την βοήθεια τους απέκτησα όλα τα εφόδια και ο στόχος μου επετεύχθη. Χωρίς αυτούς δεν θα είχα σήμερα το επιθυμητό αποτέλεσμα».

ΣΟΥΚΑΡΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΣΜΥΝ)

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον εαυτό μου που κατάφερα να περάσω στην σχολή που είχα βάλει ως στόχο. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου , τους καθηγητές μου από τα φροντιστήρια  «ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ» και ‘’ΑΝΟΔΟΣ΄΄ καθώς και την φιλόλογο μου Λιαροπούλου Ειρήνη και τον μαθηματικό μου Τσατσαμπά Κώστα»

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ – ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΣΜΥΝ)

«Νιώθω χαρά και ανακούφιση, μετά το άγχος και την αγωνία που είχα και κατά την προετοιμασία και στην αναμονή των αποτελεσμάτων. Αλλά, όλα πήγαν καλά και θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς που με στήριξαν σε όλη αυτή την προσπάθεια, καθώς επίσης τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο «Άνοδος» και τον κ.Κοπανιτσάνο από το «Ορόσημο – Θαλής». Από εδώ και πέρα υπάρχει ανυπομονησία, γιατί ο στρατός είναι μια πρόκληση».

Όλη η επικαιρότητα