Εκπαίδευση Ένθετα Ηλεία

Φροντιστήριο Καίσαρης: Διάλεξε την καλύτερη εκπαίδευση

Ακούστε το άρθρο

Τα φροντιστήρια ΚΑΙΣΑΡΗΣ βρίσκονται στην καρδιά της πόλης του Πύργου, στην οδό Γερμανού 6.

Με την μακρόχρονη εμπειρία μας, παρέχουμε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στους μαθητές μας και τους διασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή στήριξη για την άνετη πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και μάλιστα σε σχολές υψηλής ζήτησης.

Οδηγός σπουδών

Τα Φροντιστήρια Καίσαρης συνεργάζονται με τον εκπαιδευτικό αναλυτή Στράτο Στρατηγάκη και προσφέρουν στους μαθητές, τον μεγαλύτερο θεματικό οδηγό σπουδών, με 2gb δεδομένων ο οποίος ενημερώνεται συνεχώς με τις τελευταίες εξελίξεις για τις πανελλήνιες εξετάσεις – τις σχολές και τα μεταπτυχιακά – τις σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έλεγχος προόδου

Μείνετε σε επαφή με την πρόοδο των παιδιών σας μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας παρακολούθησης προόδου μαθητή των φροντιστηρίων ΚΑΙΣΑΡΗΣ.

Μαθήματα
εξ’ αποστάσεως

Τα φροντιστήρια Καίσαρης παρέχουν την δυνατότητα παρακολούθησης εξ’ αποστάσεως, για μαθητές που διαμένουν σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Για το λόγο αυτό διαθέτουμε προηγμένα τεχνολογικά συστήματα της wacom καθώς και σύγχρονη πλατφόρμα βιντεοδιαλέξεων ώστε η διαδικασία να διατηρείται κατά το δυνατόν ισάξια με την φυσική παρουσία του μαθητή στην αίθουσα.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου καθημερινά: 10 το πρωί με 1 το μεσημέρι και από 7 το απόγευμα έως 9 το βράδυ.

Έναρξη χειμερινών μαθημάτων από Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών επικοινωνήστε με τα Φροντιστήρια Καίσαρης:

Γερμανού 6, Πύργος
2621101889
kaisarisg@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα