Εκπαίδευση Ηλεία

Φροντιστήριο «Σοφία Δρούλια»: Συμμαχία γνώσης με τους μαθητές της Ορεινής Ηλείας

Ακούστε το άρθρο

Ισχυρό σύμμαχο έχουν πλέον στο πλευρό τους οι μαθητές της ορεινής Ηλείας, στο δύσκολο αγώνα τους για την κατάκτηση των σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ξεκινώντας τον Σεπτέμβριο του 2018 τη λειτουργία του στο Λάλα της Αρχαίας Ολυμπίας, άρτια εξοπλισμένο και στελεχωμένο με εξειδικευμένο προσωπικό, το Φροντιστήριο «Σοφία Δρούλια» έρχεται δυναμικά να καλύψει την έλλειψη που υπάρχει στις ορεινές, απομακρυσμένες περιοχές, σε δομές που ενισχύουν τις προσπάθειες των μαθητών για την εισαγωγή τους στα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα.

«Το φροντιστήριό μας, εύχεται η νέα χρονιά να είναι δημιουργική και να φέρει κάθε επιτυχία με υγεία και πολλά χαμόγελα για τους μαθητές και τις οικογένειές τους. Είμαστε εδώ για να βάλουμε και εμείς από την πλευρά μας ένα λιθαράκι στον αγώνα των νέων ανθρώπων, ώστε οι στόχοι που έχουν θέσει να επιτευχθούν και να τους φέρουν ακόμα πιο κοντά στην υλοποίηση των ονείρων τους.

Με την κατάλληλη καθοδήγηση από το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό μας, αλλά και με τη δική τους προσωπική προσπάθεια, με επιμονή και υπομονή, οι μαθητές μας θα εξασφαλίσουν  το πολυπόθητο διαβατήριο για την είσοδό τους στις σχολές που επιθυμούν. 

Ως καθηγητές αλλά και γνώστες της υπερβατικής προσπάθειας που γίνεται από τους νέους ανθρώπους και τις οικογένειές τους στην ορεινή περιοχή της Ηλείας, όπου σε σχέση με τα αστικά κέντρα υπάρχουν τεράστια κενά στις υποδομές και την παροχή βοήθειας προς τους μαθητές, δηλώνουμε ότι είμαστε εδώ, με γνώση και εμπειρία, για όλους τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου, παραδίδοντας μαθήματα όλων των προσανατολισμών και παρέχοντας κατάλληλη προετοιμασία από την Β’ Λυκείου για τις πανελλαδικές εξετάσεις, με τμήματα  ομοιογενή και ολιγομελή.», δηλώνει η ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Σοφία Δρούλια.

Με σεβασμό στον μαθητή, σε άριστη συνεργασία με τους γονείς αλλά και με προσιτά δίδακτρα προσαρμοσμένα στις δύσκολες συνθήκες των ορεινών περιοχών, το Φροντιστήριο «Σοφία Δρούλια» δέχεται καθημερινά εγγραφές από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 14.00 – 21.00. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2624041177 και 6944550827, email: frontistirio.droulia@gmail.com

Δικαίωμα στο όνειρο και κυρίως, στον θρίαμβο της κατάκτησης των στόχων, έχουν όλοι οι μαθητές, ακόμα και των πιο απομακρυσμένων και απομονωμένων περιοχών. Εκεί, που οι ευκαιρίες συχνά είναι λίγες και οι νέοι συνήθως βιώνουν το φόβο του αποκλεισμού, η λειτουργία ενός τέτοιου φροντιστηρίου σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για την ορεινή Ηλεία!

Όλη η επικαιρότητα