Κόσμος

«Φταίει η εταιρεία»: Τι υποστηρίζει η οικογένεια του μωρού που έπεσε από το κρουαζιερόπλοιο

Ακούστε το άρθρο

Η οικογένεια του μωρού που έχασε της ζωή του πέφτοντας από τον 11ο όροφο κρουαζιερόπλοιου στο Πούερτο Ρίκο, κατηγορεί την πλοιοκτήτρια εταιρεία για τον θάνατο της μικρής.

Η Chloe Wiegand έπεσε όταν ο παππούς της την άφησε δίπλα σε ένα παράθυρο, θεωρώντας ότι υπάρχει τζάμι, αναφέρει η οικογένεια, σύμφωνα με το BBC.

H εταιρεία εξέφρασε την «βαθιά θλίψη» της για το δυστύχημα, ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε.

Ο δικηγόρος της οικογένειας γνωστοποίησε πως δεν υπήρχε καμία προειδοποιητική ταμπέλα κοντά στο παράθυρο.

Ο Michael Winkleman, σε δήλωσή του, διέψευσε τις αρχικές πληροφορίες που ανέφεραν ότι το παιδί είχε γλιστρήσει και πέσει από τα χέρια του παππού της. Όπως είπε, η μικρή έπεσε από το ανοιχτό παράθυρο.

«Η Chloe ήθελε να χτυπήσει το παράθυρο», όπως έκανε στους αγώνες χόκεϊ του αδελφού της όταν έπεσε, είπε ο δικηγόρος.

«Ο παππούς της νόμιζε ότι υπήρχε τζάμι, όπως σε κάθε άλλο σημείο, αλλά δεν υπήρχε και έπεσε σε μία στιγμή», συμπλήρωσε ο ίδιος και προσέθεσε: «Η οικογένεια χρειάζεται απαντήσεις για το γιατί υπήρχε ένα ανοιχτό παράθυρο σε ένα τοίχο γεμάτο κλειστά παράθυρα σε έναν χώρο όπου παίζουν παιδιά. Γιατί να υπάρχει τέτοιος κίνδυνος χωρίς καμία προειδοποίηση;».

Ο δικηγόρος έκρινε πως η πλοιοκτήτρια εταιρεία φέρει ευθύνη για το δυστύχημα.

Οι Αρχές του Πούερτο Ρίκο ανέκριναν τον παππού της μικρής, ενώ ο Winkleman τόνισε πως «έκλαιγε γοερά» όταν του μίλησε.

via

Όλη η επικαιρότητα