Γ Εθνική

Γ΄Εθνική: Η τελευταία αγωνιστική στον 6ο όμιλο με την γλώσσα των αριθμών

Ακούστε το άρθρο

Αυλαία έριξε η Γ’ Εθνική και η «Πατρίς σπορ» σας παρουσιάζει σήμερα όσα έγιναν την Κυριακή που μας πέρασε στην 256η και τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου με τη μορφή αριθμών.

Αναλυτικά:

*  1 νίκη γηπεδούχων 4 φιλοξενούμενων και 1 ισοπαλία ήταν ο απολογισμός αυτής της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής στον 6ο  Όμιλο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

*  Στην Παλλήνη ο Παναιγιάλειος γνώρισε καταδικαστική ήττα από τον τοπικό Παλληνιακό με σκορ 3-1 και έτσι μοιραία μετά από 31 χρόνια επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Α.

*  Στην Αμαλιάδα ο πρωταθλητής Ιαλυσός Ρόδου πέρασε σαν σίφουνας, αφού επικράτησε του ουραγού Αστέρα με σκορ 5-0 και έκλεισε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

*  Στην Βάρδα στο «Γρ. Καλάκος» ο Αχαρναϊκός επιβλήθηκε με σκορ 2-1 του αδιάφορου βαθμολογικά τοπικού ΠΑΟΒ και έτσι έστω και την τελευταία στιγμή έσωσε την παρτίδα.

*  Στο σμαραγδένιο νησί και πιο συγκεκριμένα στην Κρεμαστή ο Διαγόρας Βραχνεΐκων επικράτησε με σχετική άνεση του τοπικού Φοίβου με σκορ 3-0 και τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

*  Στον Πύργο στο η Νίκη Τραγανού πέτυχε νίκη χωρίς αντίκρισμα με σκορ 3-2 σε βάρος του Πανηλειακού, αφού επέστρεψε και αυτή προς το παρόν στα τοπικά πρωταθλήματα, περιμένοντας ωστόσο την αναδιάρθρωση για να δει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν

*  Στην Κάτω Αχαγιά Πανμοβριακός και Θύελλα Ραφήνας κόλλησαν στην λευκή ισοπαλία (0-0), με την Αθηναϊκή ομάδα να τερματίζει έτσι στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

*  Ο Διαγόρας Ρόδου ήταν αυτός που είχε ρεπό για αυτή την αγωνιστική.

*  14 παιχνίδια αήττητος (11 νίκες, 3 ισοπαλίες) συμπλήρωσε ο Ιαλυσός Ρόδου.

*  Χωρίς νίκη ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα ο Αστέρας Αμαλιάδας (3 ισοπαλίες, 21 ήττες).

*  Χατ τρίκ από τον Αλέξανδρο Περογαμβράκη που είναι συνολικά το 6ο συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα.

*  Ζευγάρι τερμάτων από τον Αργύρη Μπρέμπο (Αχαρναϊκός).

*  Για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης.

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Γιώργος Μπαρμπαρούσης (Πανηλειακός), Λευτέρης Βατσής (Νίκη Τραγανού), Θόδωρος Τσιριγώτης (Διαγόρας Βραχνεΐκων).

*  Πρώτο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Κώστα Βλάχο (Παναιγιάλειος), Κώστα Βέρρα, Αλέξανδρο Βασάρα (Διαγόρας Βραχνεΐκων), Χαράλαμπο Πετράτο Φώτη Μπάρδο (Ιαλυσός Ρόδου)

*  20 τέρματα (6 γηπεδούχοι 14 φιλοξενούμενοι) σημειώθηκαν σε αυτή την 26η αγωνιστική δηλαδή (3,33) μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 358 (204 γηπεδούχοι, 154 φιλοξενούμενοι) στο πρωτάθλημα δηλαδή (2,29) μ.ο. ανά παιχνίδι.

Οι σκόρερ

19 γκολ: Μπαρμπαρούσης (Πανηλειακός)

16 γκολ: Περογαμβράκης (Ιάλυσος)

14 γκολ: Χατζησάββας (Διαγόρας Ρόδου)

10 γκολ: Φουρτάδο (Π.Γ.Σ.), Γούρμος (ΠΑΟ Βάρδας)

 9 γκολ: Σάμιος (Παλληνιακός)

 8 γκολ: Τσιριγώτης (Βραχνέϊκα), Μπουρλάκης (Διαγόρας Ρόδου), Βατσής (Νίκη Τραγ.)

 7 γκολ: Μαραθιανός (Ραφήνα), Μικελάτος (ΠΑΟ Βάρδας), Ζέλο (Παλληνιακός)

 6 γκολ: Ντουαλά (Διαγόρας Ρόδου), Μικελάτος, Μπούνας (ΠΑΟ Βάρδας), Μπουλγκουρίδης (Αχαρναϊκός), Χαρακτίδης (Ραφήνα),

Κυριόπουλος (Παλληνιακός), Βελλίνης (Ιάλυσος)

 5 γκολ: Παπαδόπουλος (Βραχνέϊκα), Μισέλ (Ιάλυσος)

 4 γκολ: Σκούτας (Π.Γ.Σ.), Γεωργαντόπουλος, Ν. Τρίγκας (Βραχνέϊκα), Παπαδόπουλος, Δελαπόρτας, Βελλίνης (Ιάλυσος), Μαργέτης (Ραφήνα), Τσιντώνης (Αχαρναϊκός), Σταθάτος (Πανηλειακός), Π. Νιφορόπουλος (Πανμοβριακός)

Όλη η επικαιρότητα