Γ Εθνική

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 6ος Όμιλος: Πάνω από τις μισές ομάδες έχουν αλλάξει προπονητή

Ακούστε το άρθρο

Στις επτά έφτασαν οι ομάδες στον 6ο Όμιλο που έχουν πλέον προχωρήσει σε αλλαγές στους προπονητές με τους οποίους ξεκίνησαν τη σεζόν το καλοκαίρι κάτι που σε ποσοστό ανάγεται πάνω από το 50 τοις εκατό.

Η πιο πρόσφατη αλλαγή ήταν αυτή στην Νίκη Τραγανού όπου ο Σπύρος Αντωνόπουλος αποχώρησε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παλληνιακό,για να τον διαδεχθεί ο Ηλίας Φωτόπουλος.

Πριν από αυτή, και λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Ηλείος Χρήστος Παρασκευόπουλος αποχώρησε από τον Παναιγιάλειο, και στη θέση του ανέλαβε ο Πατρινός Χρήστος Καραπίτσος.

Στη Θύελλα Ραφήνας τον Σταύρο Ηλιόπουλο διαδέχτηκε ο Νίκος Μεσολόγγης ενώ ο Αστέρας Αμαλιάδας έχει ήδη προχωρήσει σε τέσσερις αλλαγές τεχνικών (Κλάδης – Φωτόπουλος – Γκάτζιος, ενώ συνεχίζει πλέον με τον Κώστα Παναγόπουλο)

Ο Πανηλειακός διέκοψε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας την συνεργασία του με τον Γιώργο Λαγό και ακολούθησε ο Αλέκος Μαντζούνης, πριν τον διαδεχθεί ο Άγγελος Διγκόζης.

Και ο Ιάλυσος Ρόδου όμως έχει αλλάξει τρεις προπονητές με τον Στεφανίδη αρχικά που απομακρύνθηκε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, κι έπειτα με την αντικατάσταση του Τερζής από τον Παπαβασιλείου.

Η έτερη ομάδα της Ρόδου, ο Διαγόρας, μετά τις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν είχε αντικαταστήσει τον Παντέλη με τον Ρουτζιέρη.

Ακλόνητοι στους πάγκους μέχρι στιγμής, παραμένουν οι προπονητές του ΠΑΟΒ (Μίκι Τσίρκοβιτς), του Παλληνιακού (Βαγγ. Χαντές),του Αχαρναϊκού (Φωτ. Θανέλλας), του Διαγόρα Βραχνείκων (Φιλ. Σχοινάς), του Πανμοβριακού Ριόλου(Ντ. Σπυρόπουλος) και του Φοίβου Κρεμαστής (Σαββ. Ορφανίδης).

Όλη η επικαιρότητα