Γ’ Εθνική: Από Ιούνιο οι αποφάσεις, όλα τα σενάρια

Θα αργήσουν πολύ ακόμα τα νέα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αναφερόμαστε στο ενδεχόμενο να αυξηθούν οι Όμιλοι από τη νέα σεζόν, που θα σημαίνει την παραμονή της Νίκης Τραγανού, αλλά και του Παναιγιαλείου και του Πανμοβριακού από τον 6ο όμιλο στην Κατηγορία.

Αν δεν οριστικοποιηθούν τα πάντα σχετικά με την αναδιάρθρωση, δεν θα ανοίξει συζήτηση για τη Γ’ Εθνική. Κι αυτό θα γίνει στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ τον ερχόμενο Ιούνιο, δηλαδή σε έναν μήνα από τώρα!

Δηλαδή, η Νίκη Τραγανού θα μάθει τότε σε ποια Κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο.

Για να είμαστε ειλικρινείς, το ενδεχόμενο αύξησης των Ομίλων της Γ’ Εθνικής, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, όμως υπάρχει ως κάτι παραπάνω από σενάριο και στην Ελλάδα κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το οτιδήποτε.

Αρχίζουν την Κυριακή τα μπαράζ ανόδου

Ξεκινούν την Κυριακή οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής. Η ΚΕΔ δεν επέλεξε να ορίσει διαιτητές Σούπερ Λίγκας, αλλά μικρότερων Κατηγοριών. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/5

Δημ. Στάδιο Μυτιλήνης, 3.30 μ.μ.: Αιολικός – Ιωνικός, Τζουμαλάκης (Σερρών), Κρυώνας (Σερρών), Τοροσιάδης (Μακεδονίας).

Δημ. Ν. Τριγλίας, 5 μ.μ.: ΠΟ Τριγλίας – Νέστος Χρυσούπολης, Περράκης – Νικολάου, Κολλιάκος (Αθηνών)

Πανθεσσαλικό, 5 μ.μ.: Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός, Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), Αρμακόλας (Κυκλάδων), Μουρτζοβίτης (Κορινθίας).

ΤΕΤΑΡΤΗ 8/5

Δημ. Ρόδου, 4 μ.μ.: Διαγόρας Ρόδου – Καλαμάτα

* Οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν στις 12 Μαΐου, εκτός από το ματς Καλαμάτα – Διαγόρας που είναι προγραμματισμένο για τις 15 του μηνός. Από τα ματς θα προκύψουν οι ομάδες που θα ανέβουν στη Φούτμπολ Λιγκ, εκτός από τους πρωταθλητές των Ομίλων που πήραν απευθείας την άνοδο.