Γ Εθνική

Γ’ Εθνική: Δύσκολες αποστολές και για τους τρεις

Ακούστε το άρθρο

AXAΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 3 μ.μ.

Από σήμερα και με προβλήματα στο Μενίδι

Επιστροφή στη δράση για τον Πανηλειακό που μετά το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής, αύριο στις 3 μ.μ. στο Μενίδι θα αντιμετωπίσει τον Αχαρναϊκό στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου.

Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί και το μεσημέρι η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Ο Άγγελος Διγκόζης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Δημήτρη Αρβανίτη ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, στον  Αλμπέρτο Πρέντι που έχει μια φλεγμονή στον αχίλλειο τένοντα και δεν θα προλάβει το ματς, ενώ ο τερματοφύλακας Ραφαήλ Καρακίτσος κατετάγη στo στρατό.  Με δεδομένο μάλιστα ότι ο Γ. Καπετανάκης δεν είναι ακόμα διαθέσιμος, δεύτερος γκολκίπερ από δω και στο εξής θα είναι ο Γιώργος Λαμπρόπουλος, που θα φορέσει ξανά την φανέλα του συλλόγου και θα κλείσει την καριέρα του στον Πανηλειακό.

Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν ακόμα οι Νικολόπουλος, Βουργουντζής και Διαμαντόπουλος, ωστόσο άπαντες στον Πανηλειακό είναι αποφασισμένοι να προσπαθήσουν για το θετικό αποτέλεσμα.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 3 μ.μ.

Στην Παλλήνη για να υπερασπιστεί την 3η θέση

Ένα δύσκολο όσο και απαιτητικό ματς καλείται να δώσει αύριο για την 18η αγωνιστική ο ΠΑΟ Βάρδας που θα ταξιδέψει στην Παλλήνη για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Παλληνιακό στις 3 μ.μ..

Οι πράσινοι θα βρεθούν στην Αθήνα με στόχο να υπερασπιστούν την 3η θέση, στην οποία και βρίσκονται με διαφορά ενός βαθμού από το σημερινό αντίπαλό τους.

Στα θετικά το γεγονός, ότι ο ΠΑΟΒ θα παραταχθεί κομπλέ καθώς εξέτισαν την ποινή τους οι τιμωρημένοι από κάρτες, Θαν. Νικολόπουλος, Πέκεζ και Ζέλιος, ενώ είναι πολύ πιθανό στην αποστολή να βρίσκεται  και  το μοναδικό μεταγραφικό  απόκτημα της ομάδας  τον Ιανουάριο,  ο Αλ. Θεοφιλόπουλος.

Αντίθετα, στον πάγκο, αυτή τη φορά δεν θα βρίσκεται ο τεχνικός Μίκι Τσίρκοβιτς, ο οποίος ξεκινά αυτές τις μέρες τις διαδικασίες αντιμετώπισης του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και την ομάδα θα καθοδηγήσουν οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ, Μίροσλαβ Πέκεζ (υπεύθυνος φυσικής κατάστασης) και Χρήστος Κουτσούμπας (γυμναστής τερματοφυλάκων).

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12.30 μ.μ.

Ροδίτες για… μεσημεριανό, μέρος 2ο!

Νέο πολύ δύσκολο παιχνίδι, και πάλι απέναντι σε ροδίτικη ομάδα, αλλά ακόμα πιο νωρίς σε σχέση με τον Ιάλυσο δίνει αύριο η Νίκη Τραγανού, που στις 12.30 μ.μ. θα υποδεχθεί τον Διαγόρα.

Οι Πρωταθλητές Ηλείας παραμένουν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα είναι πολύ σημαντικό αν μετά από αυτή τη δύσκολη δυάδα αγώνων συνεχίσουν να βρίσκονται εκεί.

Ο Ηλίας Φωτόπουλος ενόψει της αυριανάης αναμέτρησης αντιμετωπίζει μια σειρά από προβλήματα απουσιών,αφού Αρμάντο Λούζι, Ρετζίνο Λούζι και Γιάννης Σωτηρόπουλος απουσιάζουν λόγω καρτών ενώ ένα πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε τις τελευταίες μέρες ο Σκοζάι και δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Αντίθετα, εξέτισε και επιστρέφει ο Κ. Κολοτούρος και άπαντες στο Τραγανό είναι αποφασισμένοι να βάλουν τα δυνατά τους κόντρα στον Διαγόρα, όπως άλλωστε έκαναν και με τον Ιάλυσο άσχετα αν τελικά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό.

Όλη η επικαιρότητα