Ποδόσφαιρο

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ – ΠΛΑΤΑΝΙΤΙ 3-3 «Τσίμπησε» βαθμό με μεγάλο comeback

Ακούστε το άρθρο

Η γυναικεία ομάδα της Νίκης Τραγανού συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στον 4ο όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας. Απέσπασε το Σάββατο ισοπαλία 3-3 από την δυνατή ομάδα του Α.Ο. Πλατανίτι Μιδέας κι ενώ βρέθηκε να χάνει 0-2 στο ημίχρονο. Έτσι, έφτασε τους τέσσερις βαθμούς σε δύο αγώνες.

Οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν στο 4ο λεπτό με πέναλτι και στο 25′ έγινε το 0-2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο β΄ μέρος η Νίκη ανέβασε στροφές και πέτυχε στο 60ο λεπτό το πρώτο γκολ με δυνατή κεφαλιά της Θεοδωροπούλου, μετά από εκτέλεση φάουλ της Κωστοπούλου. Το 2-2 ήρθε στο 71′, μετά από ασίστ της Θεοδωροπούλου στην Τραγουστή, η οποία σκόραρε με δυνατό σουτ. Στο 83′ η Τσουρούλη με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 3-2. Στο 90′ όμως με σουτ στο «Γ» της εστίας ο Α.Ο. Πλατανίτι ισοφάρισε 3-3.

Οι παίκτριες του Γιώργου Γεωργιόπουλου αφιέρωσαν την προσπάθειά τους στον προπονητή τους, ο οποίος λίγες ώρες μετά το παιχνίδι, ανέβηκε τα σκαλιά της Εκκλησίας για να παντρευτεί την αγαπημένη του…

ΝΙΚΗ: Καραβέλα, Μαραζιώτη, Γεωργοπούλου, Μάστορα, Παναγιωτοπούλου (46’Καραβελα Ν.), Τσουρούλη, Κωστοπούλου, Μπουσδούκου, Τραγουστή (85’Βασιλοπούλου), Θεοδωροπούλου, Σπήλιου.

Όλη η επικαιρότητα