Γ Εθνική

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Η 11η αγωνιστική στον 6ο όμιλο με την γλώσσα των αριθμών

Ακούστε το άρθρο

Στο παρελθόν ανήκει και η 11η αγωνιστική στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και η «Πατρίς σπορ» σας παρουσιάζει σήμερα όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με τη μορφή αριθμών.

Αναλυτικά:

*  4 νίκες γηπεδούχων και 2 ισοπαλίες ήταν ο απολογισμός αυτής της 11ης αγωνιστικής στον 6ο  Όμιλο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, αφού οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι απουσίαζαν.

*  Ο Πανηλειακός  δεν τα κατάφερε στo δημοτικό στάδιο του Αιγίου, αφού αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Παναιγιάλειο αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 Πανηλειακό με σκορ 2-2. Οι Αιγιώτες για 3η συνεχόμενη αγωνιστική βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

*  Όσον αφορά την προϊστορία ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες ο Πανηλειακός σε 17 αγώνες έχει 7 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες.

*  Στο Οικονομίδειο στάδιο ο πρωτοπόρος Ιάλυσος Ρόδου επικράτησε του Πανμοβριακού με σκορ 2-1 και εξακολουθεί να βρίσκεται στο +3 στο ρετιρέ.

*  Στη Ρόδο στο νησί των ιπποτών ο τοπικός Διαγόρας πέτυχε μια αγχώδη νίκη με σκορ 2-1 επί του ΠΑΟ Βάρδας και διατηρήθηκε στο 2ο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στην Παλλήνη ο τοπικός Παλληνιακός με την ψυχή στο στόμα επικράτησε του ουραγού Αστέρα Αμαλιάδας (προσεχής εκτός έδρας αντίπαλος του Παναιγιαλείου 16/12) με σκορ 1-0, παραμένοντας έτσι σταθερά στην 3η θέση της βαθμολογίας.

*  Στο Μενίδι ο Αχαρναϊκός αξιοποιώντας και αυτή την φορά τον παράγοντα έδρα επιβλήθηκε της Θύελλα Ραφήνας με το ευρύ σκορ 3-0 και ανέβηκε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

*  Στο Τραγανό η τοπική Νίκη έσωσε την παρτίδα για μία ακόμη φορά φέτος στο 94΄, αφού απέσπασε ισοπαλία από τον Διαγόρα Βραχνεΐκων με σκορ 1-1 και συνεχίζει έστω και οριακά να προσπερνά την διακεκαυμένη ζώνη.

*  Ο Φοίβος Κρεμαστής ήταν αυτός που είχε ρεπό για αυτή την αγωνιστική.

*  Ο Ιάλυσος Ρόδου και ο Παλληνιακός είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν ο απόλυτο νικών (5Χ3=15) εντός έδρας.

*  Πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα για τον Πανηλειακό.

*  8 παιχνίδια αήττητος συμπλήρωσε ο Διαγόρας Ρόδου (4 νίκες, 4 ισοπαλίες).

*  5 ισοπαλίες και 1 ήττα έχει ο Παναιγιάλειος στα 6 τελευταία του παιχνίδια.

*  Χωρίς νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα παραμένει ο Αστέρας Αμαλιάδας.

*  Ζευγάρι τερμάτων από τους Δημήτρη Μπαρμπαρούση (Πανηλειακός), Γιάννη Μπουρλάκη (Διαγόρας Ρόδου), που μάλιστα είναι το 2ο συνεχόμενο.

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Γιάννης Μπουρλάκης (Διαγόρας Ρόδου), Βασίλης Μπούνας (ΠΑΟ Βάρδας) και Νίκος Πυρρής (Πανμοβριακός).

*  Πρώτο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Νίκο Λούγκο, Διονύση Καλούδη (Παναιγιάλειος), Γιώργο Παπαχριστόπουλο (Νίκη Τραγανού), Παναγιώτη Σχοινά (Διαγόρας Βραχνεΐκων).

*  16 τέρματα (11 γηπεδούχοι, 5 φιλοξενούμενοι) σημειώθηκαν σε αυτή την 11η αγωνιστική δηλαδή (2,67) μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 150 (92 γηπεδούχοι, 58 φιλοξενούμενοι) στο πρωτάθλημα δηλαδή (2,27) μ.ο. ανά παιχνίδι.

Οι σκόρερ

7 γκολ: Μπαρμπαρούσης (Πανηλειακός), Χατζησάββας (Διαγόρας Ρόδου)

6 γκολ: Ζέλο (Παλληνιακός)

5 γκολ: Φουρτάδο (Π.Γ.Σ.), Σάμιος (Παλληνιακός), Μισέλ (Ιάλυσος), Μπουρλάκης (Διαγόρας Ρόδου)

4 γκολ: Ν. Τρίγκας (Βραχνέϊκα), Μπουλγκουρίδης (Αχαρναϊκός), Χαρακτίδης (Ραφήνα), Ντουαλά (Διαγόρας Ρόδου)

3 γκολ: Σκούτας (Π.Γ.Σ.),  Μικελάτος, Μπούνας, Γούρμος (ΠΑΟ Βάρδας), Ματσαδές (Παλληνιακός), Περογαμβράκης (Ιάλυσος)

2 γκολ: Μακρυδημήτρης, Δελαπόρτας, Βελλίνης (Ιάλυσος), Πατσίλης, Αρφαράς, Μπάρδης (Φοίβος), Ακασού, Βατσής (Νίκη Τραγ.), Τσιρλίδης, Νέρες (Αχαρναϊκός), Ντόμας (ΠΑΟ Βάρδας), Γεωργαντόπουλος, Παπαδόπουλος (Βραχνέϊκα), Σταθάτος (Πανηλειακός), Μαραθιανός, Ζέκιο (Ραφήνα), Πυρρής (Πανμοβριακός)

1 γκολ: Μητρόπουλος, Λούγκος, Καλούδης (Π.Γ.Σ.), Μπαξεβάνος, Γλυνός, Γιώργου (Διαγόρας Ρόδου), Σταυρόπουλος, Καλιτσουνάκης, Τσιριγώτης, Σχοινάς (Βραχνέϊκα), Αθ. Νικολόπουλος, Πολίτης (ΠΑΟ Βάρδας), Παπαχριστόπουλος, Γεωργιόπουλος, Γαργαρώνης, Ρ. Λούζι, Ντζαλό (Νίκη Τραγ.), Μανωλάς (Αμαλιάδα), Δημητρίου, Σαντίκου (Ραφήνα), Τσιντώνης (Αχαρναϊκός), Σταυλάς, (Ιάλυσος), Αγγελής, Π. Νιφορόπουλος, Χριστόπουλος, Αποστολόπουλος, (Πανμοβριακός), Χατζηστάμου, Παναγόπουλος, Θ. Αντωνόπουλος, (Πανηλειακός), Κυριακόπουλος, Κωστόπουλος, Κολοτούρος, Μπιτίλης, Βλάχος (Παλληνιακός)

Όλη η επικαιρότητα