Γ Εθνική

Γ’ Εθνική: Τα σενάρια ανόδου στον όμιλο του Αστέρα

Ακούστε το άρθρο

Η τεράστια νίκη του Αστέρα Αμαλιάδας μέσα στα Σπάτα, έφερε τους «βυσσινί» στην δεύτερη θέση του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και αν ολοκληρωνόταν σήμερα το πρωτάθλημα, η ομάδα του Θ. Γκάτζιου θα βρισκόταν στην  Φουτμπολ Λιγκ.

Με μια αγωνιστική ακόμα αλλά και εν αναμονή της απόφασης για τα γεγονότα της Αμαλιάδας ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ηρόδοτο, η «Πατρίς σπορ» σας παρουσιάζει σήμερα τα πιθανά σενάρια ανόδου.

Αναλυτικά:

Ο Αήττητος Σπάτων με νίκη ή ισοπαλία κόντρα στον Ηρόδοτο προβιβάζεται.

Με νίκη του Ηρόδοτου κόντρα στον Αήττητο Σπάτων και ήττα είτε του Αστέρα Αμαλιάδας είτε του Εθνικού στο μεταξύ τους ματς, οι Κρητικοί μπαίνουν σφήνα για την άνοδο και περιμένουν την απόφαση της ΕΠΟ για όσα έγιναν στην Αμαλιάδα.

Ο Εθνικός με δική του νίκη στην Αμαλιάδα και ισοπαλία στο Ηρόδοτος-Αήττητος Σπάτων προβιβάζεται. Με νίκη και του Ηρόδοτου θα εκκρεμεί η απόφαση της ΕΠΟ για την Αμαλιάδα.

Ο Αστέρας Αμαλιάδας με νίκη κόντρα στον Εθνικό και νίκη ή ισοπαλία του Αήττητου Σπάτων με τον Ηρόδοτο προβιβάζεται και θα περιμένει την απόφαση της ΕΠΟ.

Υπάρχει κι ένα σενάριο τριπλής ισοβαθμίας ανάμεσα σε Αστέρα Αμαλιάδας, Εθνικό και Ηρόδοτο όπου και πάλι θα εκκρεμεί η απόφαση της ΕΠΟ.

Όλη η επικαιρότητα