Πολιτική

Γ. Κατρούγκαλος: Έρχονται καλύτερες μέρες

Ακούστε το άρθρο

ΤΙΣ ευχές του στους Μεσσήνιους συμπατριώτες μας αλλά κυρίως την πεποίθηση ότι όλοι μαζί μπορούμε να οικοδομήσουμε το μέλλον της Ελλάδας εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών Γ.Κατρούγκαλος, μιλώντας στον Γ. Μποζίκα.

Μάλιστα ο Μεσσήνιους υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα είναι καλύτερες οι μέρες για τον τόπο μας που έρχονται, μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή «πρωϊνό δρομολόγιο» του ραδιοφωνικού σταθμού «παλμός 90,5» που μεταδίδεται κάθε πρωί 8-9.

“Έχει γυρίσει σελίδα η χώρα μας”, τόνισε αναλυτικά, “προσανατολιζόμαστε σε πολύ καλύτερες ημέρες και θέλω να ελπίζω αυτό που αποτυπώνεται στα οικονομικά μεγέθη το βλέπει ο καθένας μας στην οικογένεια του και στην προσωπική του ζωή” αποτελώντας το μεγάλο στοίχημα για την χώρα μας.

Για τους απόδημους που έρχεται σε επαφή επανέλαβε ότι “οι έλληνες της διασποράς αγαπούν διπλά από εμάς ίσως την Ελλάδα που τόσο τους λείπει και αυτό που εκφράζουν ότι θέλουν να έρθουν να επενδύσουν στην χώρα μας ώστε να ενισχύσουν το εθνικό προιόν”, ενώ για θέματα εξωτερικής πολιτικής υποστήριξε ότι “κυρίαρχος ρόλος της πατρίδας μας είναι να είμαστε όλοι ενωμένοι για να εξακτινώσουμε τόσο τον αρχαίο όσο και το σύγχρονο πολιτισμό μας σε μια χώρα που εξάγει την σταθερότητά της τόσο στα Βαλκάνια όσο και την Μεσόγειο”.

Καταλήγοντας εξήγησε ότι “Θέλω όλοι οι Έλληνες να αισθάνονται υπερήφανοι για την πατρίδα μας και για την εξωτερική πολιτική. Καλή Ανάσταση, Χρόνια Πολλά. Αυτή η σελίδα που γύρισε για την χώρα μας και προοιωνίζονται καλύτερες μέρες να φέρει και στον καθένα μας ξεχωριστά αυτές τις καλύτερες μέρες που τόσο μας έλειψαν.”

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Όλη η επικαιρότητα