Γ. Λέντζας (ΠΑΟΒ): «Εγώ είμαι εδώ και περιμένω… οι άλλοι που είναι;»

Όσο  περνούν οι ημέρες, όλο και δυσκολεύει το τοπίο  στον ΠΑΟ Βάρδας  αναφορικά με το σχεδιασμό της νέας χρονιάς,  και ειδικότερα το πώς θα πορευτούν οι «πράσινοι».

Ενδιαφέρον δεν φαίνεται να υπάρχει από πουθενά, καθώς  νέα άτομα να έχουν ενεργό ρόλο τη νέα περίοδο στην ομάδα δεν εμφανίζονται, με την κατάσταση να είναι ιδιαίτερα προβληματική.

Έτσι  με το δίκιο τους φυσικά, εμφανίζονται κουμπωμένοι , και οι παράγοντες που μέχρι τώρα βρίσκονταν στη διοίκηση,  και όλα δείχνουν πως η «Μπάρτσα» κινείται σε ρηχά νερά.

Από κει και πέρα τα άτομα της τωρινής διοίκησης όπως  γράψαμε και προχθές, έδωσαν  προθεσμία μέχρι την ερχόμενη  Κυριακή, μήπως υπάρξει ενδιαφέρον για συγκρότηση νέου Δ.Σ. Σε διαφορετική περίπτωση θα δηλώσουν και επίσημα πως αποχωρούν, με τις συνέπειες να είναι αρνητικές.

Με  αποτέλεσμα να μην κατέβει η ομάδα ούτε   στην Α1 της ΕΠΣ Ηλείας! Πράγμα  που θα σημάνει πισωγύρισμα στην πολύχρονη ιστορία του ΠΑΟΒ!

Η «Πατρίς – Σπορ» αφουγκραζόμενη  των τηλεφωνημάτων  που δέχεται καθημερινά  με αφορμή  τα όσα  συμβαίνουν στον ΠΑΟΒ , επικοινώνησε με τον επίτιμο πρόεδρο της ομάδας και βασικό χορηγό εδώ και κάποια χρόνια, Δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης από 1η Σεπτεμβρίου κ. Γιάννη Λέντζα, ο οποίος μας ανέφερε: « Όλα αυτά τα χρόνια,  τα ίδια άτομα στο σύνολο τους, δέχονται το βάρος της διαχείρισης ενός τέτοιου εγχειρήματος. Όλα όμως έχουν ή μπορεί να έχουν, ανάλογα τις συνθήκες, ένα τέλος. Έτσι και ο ΠΑΟΒ για να συνεχίσει και φέτος, πρέπει εκ των πραγμάτων να ανανεωθεί. Χρειάζονται λοιπόν  νέα πρόσωπα στην διοίκηση τα οποία θα συμβάλλουν και  οικονομικά,  χωρίς  αυτό  να είναι το μεγάλο «αγκάθι» της ομάδας. Καθώς το βασικό πρόβλημα κατά 80%, είναι ότι δεν υπάρχουν  νέα πρόσωπα με όρεξη και διάθεση για προσφορά στην ομάδα! Καθώς  τα εναπομείναντα έχουν κουραστεί! Αν λοιπόν δεν βρεθούν αυτά τα άτομα,  η ομάδα δεν πρόκειται να συνεχίσει στη Γ΄ εθνική!  Εγώ δεν έφυγα ποτέ από τον ΠΑΟΒ, είμαι εδώ και περιμένω! Και επειδή όλα στη ζωή είναι κύκλος,  τα κλειδιά του ΠΑΟΒ θα παραδοθούν   στο πρωτοδικείο”. Η επόμενη διετία του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ,  χρειάζεται περισσότερα ενεργά μέλη για να έχουμε ακόμη καλύτερη διοικητική οργάνωση και πάνω απ’ όλα την στήριξη και την εμπιστοσύνη του κόσμου της Βουπρασίας, στους εντός έδρας τουλάχιστον αγώνες της ομάδας, και όχι μόνο 100 φιλάθλους ! ».