Super league Ποδόσφαιρο

Γ. Βασιλειάδης: «Κατέστησα σαφείς τους λόγους που οδήγησαν στην διακοπή των διοργανώσεων του πρωταθλήματος»

Ακούστε το άρθρο

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους της FIFA και της UEFA παρουσία της ΕΠΟ.

Την επιτροπή Παρακολούθησης εκπροσώπησαν ο  Herbert Hubel (πρόεδρος) και o Ivan Vella, την UFEA ο Άντζελο Ρηγόπουλος και ο Μάριος Γεωργίου και την ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος (πρόεδρος) και ο Αλέξης Δέδες (Εκτελεστικός Γραμματέας).

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Γιώργος Βασιλειάδης προέβη στην εξής δήλωση:

«Κατέστησα σαφείς στους εκπροσώπους των διεθνών συνομοσπονδιών τους λόγους που οδήγησαν την κυβέρνηση στην απόφαση για διακοπή επ’ αόριστον των διοργανώσεων του πρωταθλήματος της  Super League και του Κυπέλλου Ελλάδος, οι οποίοι έγιναν απολύτως κατανοητοί. Πλέον αναμένω και από την ΕΠΟ και τους φορείς του επαγγελματικού ποδοσφαίρου σειρά πρωτοβουλιών και έγγραφες δεσμεύσεις, οι οποίες θα αξιολογηθούν».

Σε συνέχεια των επαφών του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη με τους φορείς του ποδοσφαίρου εστάλησαν προσκλήσεις στις ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα και ΠΑΕ Πλατανιά.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 και ώρα 3:00 μ.μ. στο Υπουργείο Πολιτισμού (Μπουμπουλίνας 20, πίσω από το Πολυτεχνείο)

Όλη η επικαιρότητα