Αρθρογραφία

Γ. Ζαχαρόπουλος: «Έρχονται ακόμα πιο δύσκολες μέρες για τον Ελληνισμό»

Ακούστε το άρθρο

Πολίτες της Ηλείας …συμπολίτες μου..

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν σε αυτόν το δίκαιο αγώνα κατά της κομματοκρατίας η οποία έχει επιφέρει τόσα δεινά στον τόπο μας κρατώντας την Ηλεία μας στην τελευταία θέση ανάπτυξης της χώρας.

Δυστυχώς οι δοκιμασμένοι χρόνια τώρα μέθοδοι εξαπάτησης του κόσμου, λειτούργησαν άλλη μια φορά με απόλυτη επιτυχία.
Σε αυτό βέβαια βοηθάει η εκπαίδευση  μας στην ελαττωμένη μνήμη , ώστε κάθε φορά να επαναλαμβάνονται τα ίδια σφάλματα ,πέφτοντας στα δίκτυα του διπολισμού που καλλιεργεί το καθεστώς, όπως τα ψάρια στα δίχτυα του ψαρά. Και όπως είναι γνωστό ότi πέφτει στα δίχτυα , οδηγείται εκεί που θέλει ο ψαράς.

Το καθεστώς με όλα τα κόμματα και κομματάκια του, που καλλιεργούν τη διαίρεση μας ώστε ο καθένας θυμάται ότι είναι μπλε,, πράσινος, κόκκινος, φούξια, μαύρος κλπ, λησμονώντας ότι είναι Έλληνας, συνθέτουν αυτό το δίχτυ το οποίο έχει υφανθεί τόσο επιτυχημένα, ώστε να μην του ξεφεύγει τίποτα.

Ήρθε ο καιρός τώρα να μας οδηγήσουν στο επόμενο στάδιο του αφανισμού μας. Ήρθε ο καιρός να περάσουμε στο επόμενο καλοσχεδιασμένο βήμα εναντίον μας. Η ιστορία πάντα επαναλαμβάνεται και ωφελημένοι είναι μόνο όσοι την γνωρίζουν. Στην περίπτωσή μας το καθεστώς γνωρίζει την επιτυχία των μεθόδων του, ενώ εμείς τα θύματα του όχι. Η συμπεριφορά και οι επιλογές μας  σύμφωνα με πεποιθήσεις και όχι με διαπιστωμένη γνώση ,δεν προάγουν τη λογική.

Έρχονται ακόμα πιο δύσκολες μέρες για τον Ελληνισμό. Τις επιπτώσεις δυστυχώς δεν θα τις νιώσουν μόνο  αυτοί που συνετέλεσαν με τις αποφάσεις τους εξαιτίας της επαναλαμβανόμενης εξαπάτησής τους και επανάληψης των εσφαλμένων επιλογών τους, αλλά και οι ελάχιστοι σκεπτόμενοι συμπολίτες τους που λειτούργησαν σαν ενεργοί πολίτες , με διαπιστωμένη γνώση και όχι με πεποιθήσεις , να αποτρέψουν αυτό τον όλεθρο .

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ζαχαρόπουλος Γιώργος
Πιλότος Πολεμικής Αεροπορίας ε.α

Όλη η επικαιρότητα