Lifestyle Παραπολιτικά

Gala για τη συνάντηση της Μπριζίτ Μακρόν με την Μαρέβα: Η καλή φίλη με τα πολλά κοινά

Ακούστε το άρθρο

Στο πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο γυναίκες κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων αναφέρεται η γαλλική έκδοση του περιοδικού Gala


Στην καλή σχέση που ανέπτυξαν η Μπριζίτ Μακρόν με τη Μαρέβα Γκραμπόφκσι κατά την παρουσία της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων την Πέμπτη αναφέρεται η γαλλική έκδοση του περιοδικού Gala επιλέγοντας ως τίτλο «η καλή φίλη της Μπριζίτ Μακρόν με την οποία έχει πολλά κοινά».

Το περιοδικό μεταφέρει πληροφορίες για τη συνάντηση των δύο πρώτων κυρίων σημειώνοντας ότι μίλησαν για τα κοινά τους ενδιαφέροντα: τα θέματα εκπαίδευσης τα οποία η Μπριζίτ Μακρόν έχει κάνει πρώτη της προτεραιότητας μετά την άφιξή της στο Μέγαρο των Ηλυσίων αλλά και την αρχαία ελληνική γραμματεία.

Ήταν τόσο καλό το κλίμα μεταξύ των δύο γυναικών ώστε, σύμφωνα με το Gala, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι αποχώρησε από το προεδρικό μέγαρο της Γαλλίας μετά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Για άλλη μια φορά η πρώην καθηγήτρια απέδειξε ότι ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι της πολιτικής και ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες του ρόλου της» σημειώνει για την πρώτη κυρία της Γαλλίας το περιοδικό.

000_1JO93O
mac1
Θερμή η χειραψία ανάμεσα στις κυρίες Μπριζίτ Μακρόν και Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη (Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου χαιρετά με το αριστερό λόγω ενός τραυματισμού στο δεξί της χέρι μετά από πτώση)
mac3
Η Μπριζίτ Μακρόν υποδέχεται την Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη
mac2
Θερμή η χειραψία ανάμεσα στις κυρίες Μπριζίτ Μακρόν και Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη (Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου χαιρετά με το αριστερό λόγω ενός τραυματισμού στο δεξί της χέρι μετά από πτώση)

To «μεγάλο ευχαριστώ» της Μαρέβας Γκραμπόφσκι

Νωρίτερα η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη ανήρτησε μια κοινή της φωτογραφία με την Μπριζίτ Μακρόν προκειμένου να της εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες για την υποδοχή από την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας στο προεδρικό μέγαρο της χώρας.

Στην φωτογραφία από την επίσημη υποδοχή στο Μέγαρο των Ηλυσίων, οι δύο κυρίες είναι αγκαλιασμένες και χαμογελαστές.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, γράφοντας στα γαλλικά, αφού ανέφερε πως η ξενάγηση στο Μέγαρο των Ηλυσίων ήταν «αξέχαστη και εμπνευσμένη στιγμή», προσκάλεσε την κυρία Μακρόν στην Αθήνα για να της ανταποδώσει το καλωσόρισμα.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ! Αγαπητή Μπριζίτ Μακρόν, το θερμό σας καλωσόρισμα, μας άγγιξε βαθιά. Το να ανακαλύψουμε το Elysée δίπλα σας ήταν μια αξέχαστη και εμπνευσμένη στιγμή! Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε πολύ σύντομα στη χώρα μας!», έγραψε η κυρία Μητσοτάκη.

via

Όλη η επικαιρότητα