Μπάσκετ

GalisBasketball 3on3: Το μπάσκετ ταξιδεύει στη Ρόδο με τον ΟΠΑΠ – Bράβευση του Νίκου Γκάλη για την προσφορά του στην ΟΣΕΚΑ

Ακούστε το άρθρο
  • Bράβευση του Νίκου Γκάλη για την προσφορά του στην ΟΣΕΚΑ
  • GalisBasketall 3on3: Νίκος Γκάλης, ΟΠΑΠ, ΟΣΕΚΑ και διάσημοι αθλητές στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ στη Ρόδο
  • Δείτε τα highlights του τουρνουά

Εντυπωσιακές φάσεις, μονομαχίες και προκλήσεις για διάσημους αθλητές και επίδοξους αστέρες του μπάσκετ περιλάμβανε το πρώτο τουρνουά μπάσκετ «GalisBasketball 3on3» που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου, με Χρυσό Χορηγό τον ΟΠΑΠ.

Tην παράσταση έκλεψαν οι αγώνες ομάδων με διάσημους αθλητές, καθώς και το «ΟΠΑΠ Skills Challenge», μία σειρά μπασκετικών δοκιμασιών μέσα σε μόλις 24 δευτερόλεπτα για όλους τους συμμετέχοντες. Στον μεγάλο τελικό των VIP αγώνων η ομάδα «Rodos Palace» (Δημήτρης Αγραβάνης, Γιάννης Αγραβάνης, Σοφία Σιγάλα, Χρήστος Κατεβαίνης, Κώστας Παπουτσής) κέρδισε την ομάδα «ΟΠΑΠ» (Μιχάλης Κακιούζης, Χρήστος Σαλούστρος, Εβίνα Μάλτση, Σπύρος Μήτσης, Κώστας Μητσού), ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στην παράταση. Επίσης, τέσσερα άτομα ταξίδεψαν μαζί με τον ΟΠΑΠ στη Ρόδο και έζησαν την απόλυτη μπασκετική εμπειρία που προσέφερε το τουρνουά.

Το «GalisBasketball 3on3» θα συνεχιστεί στην Κω, στις 19 έως 22 Σεπτεμβρίου 2019.

«Πρωταθλητής» και στο μπάσκετ με αμαξίδιο

Το τετραήμερο πρόγραμμα περιλάμβανε αγώνα επίδειξης στο μπάσκετ με αμαξίδιο με τη συμμετοχή των αθλητών του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για την ανάδειξη του αθλήματος. Στο πλαίσιο του τουρνουά, ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός της ΟΣΕΚΑ, βράβευσε τον «θρύλο» του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη υποστήριξή του στις προσπάθειες της ομοσπονδίας.

Δείτε το βίντεο με τα “highlights” του GalisBasketball 3on3:

Όλη η επικαιρότητα