Ψυχαγωγία

Game of Thrones το 2019 – Η HBO έδωσε επίσημη απάντηση

Ακούστε το άρθρο

Οι λάτρεις της σειράς φαινόμενο Game of Thrones ήλπιζαν πως ο όγδοος και τελευταίος κύκλος θα επιστρέψει με έξι επεισόδια το 2018. Τα μαντάτα, ωστόσο, ήδη από την περασμένη χρονιά δεν ήταν καλά καθώς ακουγόταν έντονα πως το έτος που ήδη διανύουμε θα είναι έτος… ανάπαυσης.

Η HBO μέχρι τώρα δεν είχε πάρει επίσημη θέση, ωστόσο, αποφάσισε να βάλει τέλος στην παραφιλολογία και να ανακοινώσει επίσημα πως Game of Thrones ξανά το 2019!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε το HBO στη δημοσιότητα, οι Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάιζ και Ντέιβιντ Νάτερ και Μιγκέλ Σαπόχνικ θα σκηνοθετήσουν τα επεισόδια.

Η ομάδα των σεναριογράφων θα αποτελείται από τους Ντέιβιντ Μπένιοφ, Ντ. Μπ. Γουάιζ, Μπράιαν Κόγκμαν και Ντέιβ Χιλ. Αναμφίβολα, η αποστολή τους κάθε άλλο παρά εύκολη αναμένεται, καθώς είναι πολλά τα ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν στη μάχη των βασιλείων. Επίσης, η παραγωγή θα πρέπει να διαχειριστεί το γεγονός ότι για τους φανατικούς οπαδούς του φανταστικού έπους, αυτός θα είναι ο τελευταίος τηλεοπτικός… χορός με τους δράκους της Καλίσι.

Πηγή: newsbeast.gr 

Όλη η επικαιρότητα