Κόσμος

Gamer συνελήφθη στις ΗΠΑ αφού ακούστηκε online να βιάζει έφηβη σε διάλειμμα από παιχνίδι

Ακούστε το άρθρο

Για τον βιασμό μιας 15χρονης κατηγορείται ένας 18χρονος στη Φλόριντα, ο οποίος είχε αφήσει το μικρόφωνο ανοιχτό κατά τη διάρκεια διαλείμματος από το παιχνίδι του στο PlayStation, μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το BBC, που επικαλείται τις αναφορές αυτές, ο 18χρονος Ντάνιελ Ενρίκε Φάμπιαν έπαιζε Grand Theft Auto νωρίτερα μέσα στο έτος, όταν φέρεται να επιτέθηκε στη 15χρονη κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος. Ένας άλλος παίκτης είπε στην αστυνομία πως ο Φάμπιαν είχε αφήσει ανοιχτό το μικρόφωνο, και ο ίδιος άκουσε μια αναστατωμένη γυναικεία φωνή να λέει «όχι».

PASCO COUNTY SHERIFF’S OFFICE

Το φερόμενο θύμα κατέθεσε στην αστυνομία πως ο Φάμπιαν την κράτησε κάτω και τη βίασε, και, σύμφωνα με αστυνομικά έγγραφα, ιατρική εξέταση επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό.

Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα τον Ιούνιο, στο σπίτι του στο Νιούπορτ Ρίτσεϊ της Φλόριντα. Σύμφωνα με αναφορές, έκανε ένα πρόστυχο σχόλιο σχετικά με το ότι είχε κάνει σεξ με ένα κορίτσι που είχε πάει από εκεί, πριν ξαναρχίσει να παίζει, περίπου 15 λεπτά αργότερα.

Ο 18χρονος συνελήφθη την Τετάρτη, και σε βάρος του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Πηγή: HUFFPOST 

Όλη η επικαιρότητα