Μεσσηνία

Γαργαλιάνοι: Έκκληση για βοήθεια σε 23χρονο με σοβαρό πρόβλημα υγείας

Ακούστε το άρθρο

Συμπολίτης μας, ηλικίας 23 ετών, χρειάζεται τη βοήθεια και τη  συμπαράσταση όλων μας, για να αντιμετωπίσει  σοβαρό πρόβλημα υγείας (νευροϊνωμάτωση ΙΙ).  Το όνομά του έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, αλλά για μας είναι αρκετό ότι είναι συνάνθρωπός μας.
 
   Χρήζει άμεσης εξειδικευμένης θεραπείας, μη γενόμενης σε Δημόσιο Νοσοκομείο κόστους 46.000,00 €. Το κόστος στο ήμισυ θα καλύψει το ασφαλιστικό ταμείο του ασθενούς. Το υπόλοιπο ποσό αδυνατεί να συγκεντρώσει η οικογένεια. Για το σκοπό αυτό και για όποιον επιθυμεί να καταθέσει χρήματα, έχει ανοιχθεί Τραπεζικός Λογαριασμός στην ΑlphaBank, στο όνομα του ιδίου του ασθενούς  με  IBAN  GR 4001404490449002101056379.
 
   Οι Σύλλογοι των Γαργαλιάνων, υπό την αιγίδα του Δήμου Τριφυλίας, ανταποκρινόμενοι άμεσα στο κάλεσμα Αγάπης και Αλληλεγγύης  τοποθέτησαν κουμπαράδες στα  καταστήματα που ακολουθούν και σας καλούν να συμμετέχετε στην προσπάθεια να συγκεντρώσουμε τα χρήματα, που θα χαρίσουν ελπίδα και χαμόγελο  στο συνάνθρωπό μας. Οι κουμπαράδες θα μείνουν στα καταστήματα μέχρι και τη Δευτέρα 12 Ιουνίου  ώρα 1 το μεσημέρι.  Θα ανοιχθούν δημόσια από εκπροσώπους των Συλλόγων που συμμετέχουν στη δράση, ώρα 1.30 το μεσημέρι της Δευτέρας,  12 Ιουνίου στο Δημαρχείο των Γαργαλιάνων.  Τα ιατρικά και οικονομικά στοιχεία του φακέλου του ασθενούς καθώς και  σχετικά παραστατικά έγγραφα της κατάθεσης θα βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.
 
  Καλούμε τους Επιχειρηματίες του τόπου μας αναδεικνύοντας την ευαισθησία τους και την κοινωνική τους υπευθυνότητα να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια προσφοράς ζωής. Καλούμε τα σχολεία των Γαργαλιάνων και όλου του Δήμου μας, να λήξουν τη σχολική χρονιά τους με μια γενναιόδωρη πράξη  έμπρακτης προσφοράς αγάπης. 
 
   Και η πιο μικρή προσφορά είναι πολύτιμη. 
 
   Η ανάγκη είναι άμεση καθότι τα χρήματα για τη χειρουργική επέμβαση, που θα γίνει σε Ιατρικό Κέντρο  στη Γερμανία, πρέπει να κατατεθούν μέχρι την 12η Ιουνίου. 
 
   Η επέμβαση θα γίνει την Τρίτη 23 Ιουνίου. Το ενδιαφέρον, η αγάπη και η προσευχή μας θα είναι στραμμένα στο Γιώργο.
 
   Οι δυσκολίες έχουν κατακλύσει τη ζωή όλων ..αλλά πάνω από όλα παραμένουμε άνθρωποι… και μπορούμε  άλλη μια φορά αποδείξαμε πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.  
 
Κουμπαράδες θα βρίσκονται :
Δημαρχείο Γαργαλιάνων
Σε όλα τα καφενεία των Γαργαλιάνων
 
Στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το τουρνουά ποδοσφαίρου ΤΕΛΛΟΥ ΑΓΡΑ  στις 10 & 11/6.

Όλη η επικαιρότητα