Ηλεία

Ρουπάκι: Νεκρός σε τροχαίο ο 44χρονος Διονύσης Θεοδωρακόπουλος

Ακούστε το άρθρο

Καθημερινά έκανε την διαδρομή για να δει την μητέρα του -Άφησε πίσω του δύο ανήλικα παιδιά -Σοκ υπέστη η γυναίκα του -Πρώτος εξάδελφος του αναπληρωτή δημάρχου Πηνειού Πάνου Θεοδωρακόπουλου

Ο 44χρονος Διονύσης Θεοδωρακόπουλος  του Νικηφόρου έκανε σχεδόν καθημερινά τη διαδρομή Γαστούνη Ρουπάκι επιστρέφοντας από την εργασία του  στην Πάτρα. Ο Σάκης ήταν σωφρονιστικός υπάλληλος στο κατάστημα κράτησης που βρίσκεται στην ΒΙΠΕ Πατρών.

Στο Ρουπάκι μένει μόνη της η ηλικιωμένη μητέρα του, αφού τα υπόλοιπα τρία παιδιά της μένουν στην Αθήνα. Ο Σάκης λοιπόν περνούσε καθημερινά για να την δει, και στη συνέχεια πήγαινε στην Αμαλιάδα όπου διέμενε. Μόνο που ο θάνατος του είχε στήσει καρτέρι στο δρόμο, λίγα μέτρα πριν το χωριό του.

Στην ευθεία προς Κόροιβο για άγνωστο λόγο, το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του , βγήκε εκτός δρόμου στα χωράφια, «καρφώθηκε» πρώτα σε μια ελιά και στην συνέχεια έπεσε στο αρδευτικό κανελέτο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή.  Στο σημείο έφθασαν άμεσα δύο οχήματα της πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Αμαλιάδος  οι άνδρες της οποίας τον απεγκλώβισαν καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο Διονύσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο αυτοκίνητο δεν επέβαιναν άλλα άτομα.

Συγκλονισμένοι στο χωριό

Στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί κάτοικοι από τον Κόροιβο, την Αγία Μαύρα και το Ρουπάκι και δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς έγινε το δυστύχημα.

Ο νεκρός ήταν πρώτος ξάδελφος του αναπληρωτή δημάρχου και αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών  του Δήμου Πηνειού Πάνου Θεοδωρακόπουλου ο οποίος και δήλωσε συγκλονισμένος από την είδηση του θανάτου του Σάκη. Στο σημείο του δυστυχήματος ήταν και ο αδελφός του Πάνου Θεοδωρακόπουλου.

Ο Διονύσης , άριστος οικογενειάρχης, φίλος με όλους, αφήνει πίσω του δύο ανήλικα κοριτσάκια μαθήτριες του δημοτικού  και την σύζυγό του Αντριάννα που έχει υποστεί  σοκ.

Η Πατρίς εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος.

Όλη η επικαιρότητα