Γαστούνη: Συναυλία αγάπης για να συνεχίσει να χαμογελά ο μικρός Χρήστος

Συναυλία  αγάπης και οικονομικής ενίσχυσης για τον μικρό Χρήστο Κωστόπουλο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα από τον Δήμο Πηνειού στην πλατεία Ελευθερίας στη Γαστούνη.

Η συναυλία είχε ένα και μοναδικό στόχο: «να συνεχίσει να χαμογελά ο Χρήστος». Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν δεκάδες Γαστουναίοι και όχι μόνο.

Ο 7χρονος στον οποίο έχει διαγνωσθεί ραβδομυοσάρκωμα οφθαλμικού κόγχου, νοσηλεύεται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη -ΕΛΠΙΔΑ». Η διάγνωση έχει γίνει από το 2014 και όπως σημειώνει η οικογένεια σε αυτά τα  5 χρόνια, ο μικρός  ήρωας στέκεται με σθένος απέναντι στο θηρίο, και ας έχει υποτροπιάσει τρεις φορές και έχει κάνει τρία χειρουργεία και δεκάδες χημειοθεραπίες!

Δυστυχώς ο 7χρονος υποτροπίασε (υπάρχουν και άλλες εστίες) για τέταρτη φορά και θα χρειαστεί εκ νέου να χειρουργηθεί, λίγο μετά το Πάσχα. Η οικογένεια αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα και ζητά τη συνδρομή όλων μας.

Οι γονείς του Χρήστου, Παναγιώτης Κωστόπουλος και Μητροπούλου Εριέτη , από το 2014 έχουν φύγει από την Γαστούνη και φιλοξενούνται στον ξενώνα «Ελπίδα» στην Αθήνα.

Στην συναυλία Αγάπης συμμετείχαν οι Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, Βασίλης Ράλλης, Αλέξανδρος Δάικος , Tom Yosi κ.α.