Ηλεία

Γέμισε κόσμο το Βαρθολομιό – Ένα υπέροχο Καρναβάλι!

Ακούστε το άρθρο

Απόλυτα πετυχημένο κατά γενική ομολογία το φετινό καρναβάλι του Βαρθολομιού και κατά γενική ομολογία τα αμέσως επόμενα χρόνια θα αποτελεί μια τις κορυφαίες καρναβαλικές εκδηλώσεις του νομού Ηλείας.

Το 2ο Καρναβάλι Βαρθολομιού έγινε υπό την αιγίδα του Εμπορικού Συλλόγου και με την υποστήριξη και άλλων φορέων. Να τονιστεί πως αναγεννήθηκε το 2017 με πρωτοβουλία του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Χρήστου Ντόλα με την στήριξη όλων των μελών του ΔΣ. Σήμερα ο Εμπορικός Σύλλογος αισθάνεται δικαιωμένος και έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί για την πορεία του Καρναβαλιού.

Το 2ο Καρναβάλι Βαρθολομιού, από πλευράς συμμετοχής καρναβαλιστών και θεατών ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Από νωρίς το πρωί της Καθαράς Δευτέρας το Βαρθολομιό ζούσε σε εκπληκτικούς ρυθμούς. Μικροί μεγάλοι ετοιμαζόντουσαν για την μεγάλη παρέλαση. Εκατοντάδες θεατές και καρναβαλιστές βρέθηκαν την Καθαρά Δευτέρα στην όμορφη πόλη του Βαρθολομιού για τη μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση. Πολλές εκπλήξεις, ατελείωτη διασκέδαση και ψυχαγωγία περιμένε όσους βρέθηκαν εκεί.

Επιπλέον  η παρουσίαση έγινε με απόλυτη  επιτυχία από τον γνωστό Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος χάρισε απλόχερα σε όσους βρέθηκαν στην πόλη του Βαρθολομιού, αξέχαστες στιγμές, διασκέδασης, χορού και κεφιού. Χιλιάδες θεατές και εκατοντάδες καρναβαλιστές ήταν εκεί για να ξεσηκώσουν ολόκληρη την πόλη.
Το Καρναβάλι του Βαρθολομιού  έγινε πλέον θεσμός και το κοινό παρέχει το δικαίωμα στους διοργανωτές για να σχεδιάσουν το καρναβάλι της επόμενης χρονιάς.

Με τη λήξη της παρέλασης των αρμάτων και των καρναβαλιστών ο πεζόδρομος του Βαρθολομιού πλημμύρισε από χιλιάδες σοκολάτες. Για  την ακρίβεια 15.000 σοκολάτες έπεσαν από την  σοκολατομηχανή.

Επίσης με την Δύση του Ηλίου οι διοργανωτές κράτησαν  τον ουρανό του Βαρθολομιού φωτεινό καθώς είχαν  ετοιμάσει ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων ενώ ο κόσμος χόρευε  υπό τους ήχους της samba. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές που φαίνεται πως κερδίζουν το στοίχημα να αναδείξουν το καρναβάλι τους ως ένα από τα κορυφαία του νομού.

Στιγμιότυπο από το σημείο που βρίσκονταν οι επίσημοι
Τα παιδιά ήταν οι πρωταγωνιστές του καρναβαλιού
O Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν υπέροχος στην παρουσίαση

Όλη η επικαιρότητα