Lifestyle

Γενέθλια στην παραλία για τη Λάουρα Νάργες

Ακούστε το άρθρο

Η Λάουρα Νάργες, έχει αφήσει πίσω τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο Survivor και μαζί με τον σύντροφό της Μιχάλη Μουρούτσο έφυγε για διακοπές.

Η παρουσιάστρια πριν λίγες ημέρες έγινε 27 ετών και όπως θα δείτε από τη φωτογραφία που ανέβασε στα social media, γιόρτασε τα γενέθλια της στην παραλία. Μάλιστα τη φωτογραφία τη συνόδευσε με το παρακάτω κείμενο:

«08.08, η ημερομηνία γέννησης μου. Αν γυρίσετε το 8, θα δείτε το μαθηματικό άπειρο – Τόσο δηλαδή σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές που συνεχίζετε να μου λέτε από προχθές! ? Πραγματικά, δεν είναι λίγα αυτά που έζησα μέσα σε 26 χρόνια. Και καλά και αρκετά κακά όμως… Τα αρνητικά έμαθα να τα δέχομαι, να διδάσκομαι από αυτά και να είμαι ευγνώμων, γιατί νιώθω πολύ δυνατή, τόσο, όσο ποτέ ξανά. Ανυπομονώ να δω τι μου επιφυλάσσει η 27η χρονιά της ζωής μου, τι ταξίδι θα κάνω, τι καινούρια μαθήματα θα πάρω, ποιους ανθρώπους θα συναντήσω. Έτσι, γιατί η κάθε ηλικία έχει και τη χάρη της, σωστά; Σας αγαπώ διαμαντάκια μου».

08.08, η ημερομηνία γέννησης μου. Αν γυρίσετε το 8, θα δείτε το μαθηματικό άπειρο – Τόσο δηλαδή σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές που συνεχίζετε να μου λέτε από προχθές! ? Πραγματικά, δεν είναι λίγα αυτά που έζησα μέσα σε 26 χρόνια. Και καλά και αρκετά κακά όμως… Τα αρνητικά έμαθα να τα δέχομαι, να διδάσκομαι από αυτά και να είμαι ευγνώμων, γιατί νιώθω πολύ δυνατή, τόσο, όσο ποτέ ξανά. Ανυπομονώ να δω τι μου επιφυλάσσει η 27η χρονιά της ζωής μου, τι ταξίδι θα κάνω, τι καινούρια μαθήματα θα πάρω, ποιους ανθρώπους θα συναντήσω. Έτσι, γιατί η κάθε ηλικία έχει και τη χάρη της, σωστά; Σας αγαπώ διαμαντάκια μου ? _______________________________________________________ #birthday #birthdaygirl #0808 #27 #ilovegreece #corfu #beach #summer #summer2k17 #vacation #holiday #summervibes #happyme #balloons #gold #feelingood #strong #girl #bluehair #diamantakia #love #life

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @lauranarjes στις

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα