Ηλεία

Γενική συνέλευση εργαζομένων στον δήμο Πύργου – Με κύρια θέματα τις γενικές εξελίξεις, 13ο και 14ο μισθό

Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκαν οι γενικές συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Ολυμπία (σ.σ. την περασμένη Τετάρτη), την Ζαχάρω (προχθές Πέμπτη), του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας – Ζαχάρως, με την τελευταία να πραγματοποιείται χθες το μεσημέρι στην αίθουσα της Αποστολικής Διακονίας με την συμμετοχή των μελών-εργαζομένων στο δήμο Πύργου.

«Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν ο Διοικητικός – Οικονομικός Απολογισμός, το πρόγραμμα δράσης του συλλόγου μας καθώς επίσης και η συζήτηση σχετικά με το ζήτημα του 13ου και 14ου μισθού και γενικότερα οι εξελίξεις στα εργασιακά»… δήλωσε στην ΠΑΤΡΙΣ ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Γαρύφαλλος.

«Επίσης έγινε ενημέρωση για την ακύρωση της απεργοσπαστικής τροπολογίας Γεροβασίλη που απέκλειε από την διαδικασία κρίσεων όσους προϊστάμενους απείχαν από την αξιολόγηση. Σημειώνεται ότι ακόμα και σήμερα εργαζόμενοι απέχουν από την διαδικασία που είναι αντίθετη στις προτάσεις του εργατικού κινήματος αφού δεν προάγει ένα δίκαιο και αποτελεσματικό τρόπο αξιολόγησης. Συζητήθηκε επίσης και η επέκταση των 8μηνων προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας στους δήμους, ο πρώτος κύκλος των οποίων πήρε παράταση έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Επίσης αναφερθήκαμε και στα αποτελέσματα των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού της 3Κ που είχε ως αποτέλεσμα να ενταχθούν 17 εργαζόμενοι στο δήμο Πύργου», πρόσθεσε ο κ. Γαρύφαλλος.

Όλη η επικαιρότητα