Ηλεία

Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας: «Να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη σας»

Ακούστε το άρθρο

Ανακοίνωση σχετικά με την Ν.Μ. Αμαλιάδας, εξέδωσε ο αν. διοικητής, Γιάννης Χουζούρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ενημερώνουμε ειδικά τους πολίτες της Αμαλιάδας και γενικότερα της Ηλείας ότι η κατάσταση στη Ν.Μ. Αμαλιάδας έχει ως εξής:

1. Κατά το μήνα Απρίλιο θα πραγματοποιηθούν έως 9 εφημερίες στην Παθολογική κλινική, μετά τις ενέργειες του Υπουργείου, της 6ης ΥΠΕ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και των φορέων σωτηρίας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον Ιατρό Παθολόγο κ. Κωνσταντίνο Αλεξόπουλο που προσπαθεί να κρατήσει εφημεριακά την παθολογική της Ν.Μ. Αμαλιάδας και να βοηθήσει τη Ν.Μ. Πύργου κάνοντας όσες εφημερίες και ενέργειες χρειάζεται για να αποκατασταθεί η υγειονομική ισορροπία στο Νομό, καθώς και τους γιατρούς που υπηρετούν τόσα χρόνια, ανιδιοτελώς τον ασθενή της Βόρειας Ηλείας.Θα παρακολουθήσουμε τον αριθμό εισαγωγών ασθενών στην Παθολογική κλινική τον Απρίλιο και θα κάνουμε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για κάλυψη των αυξημένων αναγκών ειδικά τις μέρες του Πάσχα.

2. Η Χειρουργική και η Ορθοπεδική κλινική της Ν.Μ. Αμαλιάδας, τα επείγοντα και εξωτερικά Ιατρεία, μαζί με τις δομές πρωτοβάθμιας και μετανοσοκομειακής φροντίδας καθώς και τα εργαστήριά μας, συνεχίζουν να καλύπτουν τις ανάγκες των ασθενών με τους ίδιους ρυθμούς και παροχές που δίδονται όλα τα 4 τελευταία χρόνια μετά την αναστολή λειτουργίας της γυναικολογικής κλινικής το Δεκέμβριο του 2015.

3. Επιταχύνουμε τις διαδικασίες για υπογραφή της παράτασης της προγραμματικής σύμβασης και της συνέχισης των έργων στη Νέα πτέρυγα. Θα είμαστε σε θέση στις 11/5/2019 στην εκδήλωση του Δικτύου Μαιών Ν. Ηλείας να ανακοινώσουμε το χρονοδιάγραμμα μέσα στο 2019, των έργων στη νέα πτέρυγα.
Σε κάθε περίπτωση η δομή υγείας Νοσοκομείο Αμαλιάδας συνεχίζει τη λειτουργία της και παρέχει 24 ώρες το 24ώρο τις υπηρεσίες υγείας στα ΤΕΠ και διεκπεραιώνει κάθε περιστατικό υγείας. Γι’ αυτό θα θέλαμε, χωρίς να κρύβουμε τα προβλήματα, να σταματήσει να λέγεται οτι κλείνει το Νοσοκομείο Αμαλιάδας. Παλεύουμε για τη σταθεροποίηση της παθολογικής του κλινικής και προσπαθούμε να διευθετήσουμε τα προβλήματα λειτουργίας του στα υπόλοιπα τμήματα και κλινικές. Σας θέλουμε κοντά μας και εμείς θα προσπαθήσουμε να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη σας.

Ο Αν. Διοικητής Νοσοκομείου Αμαλιάδας
Ιωάννης Χουζούρης

Όλη η επικαιρότητα