Περίεργα

Γεννήθηκε χωρίς πόδια και χέρια αλλά έμαθε να χορεύει! (PHOTOS)

7dad5c07f088e97d10c2c66004e617fa_l.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ο Gabe Adams 17 χρονών σήμερα, γεννήθηκε στη Βραζιλία με σύνδρομο Hanhart, μια ασθένεια που επηρεάζει την ανάπτυξη κι εξέλιξη των άκρων.

Όμως, η αναπηρία του δεν τον εμπόδισε να ασχοληθεί με το χορό που τόσο αγαπά! Κατάφερε με πολύ προσπάθεια και πείσμα να πάρει μέρος σε μία μουσικοχορευτική παράσταση που έδειναν οι συμμαθητές του στο Davis High School στο Kaysville. Η εμφάνισή του ήταν αποκάλυψη για τους γονείς του που δεν γνώριζαν την αγάπη του γιου τους για το χορό.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος χρωστάει πάρα πολλά στους θετούς γονείς του Janelle και Ron Adams, που τον υιοθέτησαν αφού η μητέρα του τον είχε εγκαταλείψει δηλώνοντας αδυναμία να τον μεγαλώσει λόγω της αναπηρίας του.

Η 57 χρονη Janelle μητέρα 13 παιδιών (!) δεν μπορούσε να βγάλει από το μυαλό της την ιστορία με το παιδί χωρίς χέρια και πόδια που είχε ακούσει. Με το συζυζό της πήραν τη μεγάλη απόφαση να τον υιοθετήσουν γιατί πίστευαν ότι αυτό είναι το σωστό!

gabe 5 05457ce7987

«Δεν θα είχα καταφέρει ποτέ τίποτα χωρίς τους γονείς μου. Αυτοί μου έδωσαν την ευκαιρία να ανακαλύψω και να κάνω αυτό που αγαπώ», δήλωσε με ευγνωμοσύνη ο Gabe, ο οποίος μέσω του χορού νοιώθει ελεύθερος να εκφράσει το εαυτό του και τα συναισθήματά του.

gabe 2 c4

Πρόσφατα η οικογένεια Adams μετακόμισε στη Γιούτα και ο Gabe ξεκίνησε το σχολείο στο Dixie High School. Επειδή όμως δεν έχει ομάδα χορού, σχεδιάζει να δημιουργήσει μία και να δίνει παραστάσεις.

Gabe Adams

Πηγή: http://www.mothersblog.gr/

Όλη η επικαιρότητα