Γ Εθνική

Γ’Εθνική (6ος Όμιλος): Η καλύτερη 11άδα της 7ης αγωνιστικής! – Ο Μίκι Τσίρκοβιτς ο κορυφαίος προπονητής!

Ακούστε το άρθρο

Το liganews.gr, αθηναϊκό σάιτ που ασχολείται κατά κύριο λόγο με την Γ’ Εθνική επέλεξε την κορυφαία ενδεκάδα που ξεχώρισε την έκτη αγωνιστική στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ανάμεσα στους 11 παίκτες , βρίσκεται ο Μίμης Αγουρίδης και ο Νίκος Ντόμας του ΠΑΟ Βάρδας , καθώς και ο επιθετικός του Πανηλειακού, Γιώργος Μπαρμπαρούση! Ενώ βέβαια δεσπόζει ο τεχνικός Μίκι Τσίρκοβιτς, που αναδείχτηκε προπονητής  της αγωνιστικής, καθώς με τον ΠΑΟΒ, «έσπασε» το αήττητο του Ιάλυσου Ρόδου!

                                      Αναλυτικά:

Προπονητής – Τσίρκοβιτς (ΠΑΟ Βάρδας): Οδήγησε την ομάδα του σε μεγάλη νίκη επί του Ιάλυσου, που μέχρι εκείνο το παιχνίδι είχε το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

Τερματοφύλακας – Ζήγκος (Πανμοβριακός): Μεγάλη εμφάνιση από τον τερματοφύλακα της ομάδας του Ριόλου, στο 1-1 με τον Πανηλειακό.

Δεξιός μπακ – Αγουρίδης (ΠΑΟ Βάρδας): Θετικότατη παρουσία και στις δύο πλευρές του γηπέδου, στο 1-0 επί του Ιάλυσου.

Αριστερός μπακ – Αρκούδας (Παλληνιακός): Ξεχώρισε στη νίκη της ομάδας του με 2-1 επί του Αχαρναϊκού, ενώ πιστώνεται και την ασίστ στο 2-0.

Στόπερ – Τερζίου (Φοίβος Κρεμαστής): Όποτε χρειάστηκε φώναξε «παρών» αμυντικά, στη νίκη της ομάδας του με 1-0 επί της Νίκης Τραγανού.

Στόπερ – Λίπι (Διαγόρας Βραχνέικων): Απροσπέλαστος στην άμυνα, στο 2-0 του Διαγόρα Βραχνέικων επί του Αστέρα Αμαλιάδας.

Μέσος – Καλλιτσουνάκης (Διαγόρας Βραχνέικων): Πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, στη νίκη με κόντρα στον Αστέρα Αμαλιάδας.

Μέσος – Ζέλο (Παλληνιακός): Φοβερή εμφάνιση με δύο γκολ από τον μέσο του Παλληνιακού, στο 2-1 επί του Αχαρναϊκού. Το πρώτο, μάλιστα, με σουτ από το κέντρο!

Μέσος – Ντόμας (ΠΑΟ Βάρδας): «Γεμάτη» παρουσία στη νίκη του ΠΑΟΒ επί του πρωτοπόρου Ιάλυσου με 1-0, ενώ έδωσε και την ασίστ για το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Εξτρέμ – Χαρακτίδης (Θύελλα Ραφήνας): Σκόραρε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, στο 1-1 της ομάδας του κόντρα στον Διαγόρα στη Ρόδο.

Εξτρέμ – Μπαρμπαρούσης (Πανηλειακός): Ένα ακόμα γκολ από τον επιθετικό του Πανηλειακού, ωστόσο, δεν ήταν αρκετό για τη νίκη κόντρα στον Πανμοβριακό.

Επιθετικός – Αρφαράς (Φοίβος Κρεμαστής): Το γκολ του στο ξεκίνημα του αγώνα με τη Νίκη Τραγανού, έδωσε πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Όλη η επικαιρότητα