Γ Εθνική

Γ’Εθνική: H δημιουργία των 10 ομίλων θα μείνει «όνειρο»

Ακούστε το άρθρο

Η ΕΠΣ Αχαΐας είχε καταθέσει πλάνο στην ΕΠΟ για την δημιουργία 10 ομίλων στην Γ΄ Εθνική από την φετινή περίοδο με στόχο να μειωθούν τα έξοδα.

Η ΕΠΣΑ έχει προτείνει να πέσουν δύο ομάδες από κάθε όμιλο της Γ΄ Εθνικής στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε και ανέβουν και οι δευτεραθλητές των Ενώσεων. Όμως τις τελευταίες ημέρες αυτό το ενδεχόμενο δείχνει να απομακρύνεται και το πιθανότερο είναι να γίνει από την μεθεπόμενη περίοδο.
Πάντως η διοίκηση της ΕΠΣΑ θα το παλέψει μέχρι την γενική συνέλευση της ΕΠΟ στις 28 Ιουνίου και έχει αναθέσει στον έγκριτο Πατρινό δικηγόρο Χάρη Γρηγορίου να προσπαθήσει να βρει νομική λύση ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να την καταθέσουν στην γενική συνέλευση για να ισχύει η αναδιάρθρωση από την φετινή περίοδο.
Επίσης η Ένωση αναζητά την νομική λύση για να την καταθέσει στην γενική συνέλευση ώστε να αλλάξει η ονομασία του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής σε Περιφερειακό πρωτάθλημα και να υπάρξει νέα προκήρυξη, αφού επί της ουσίας την νέα περίοδο η Γ΄Εθνική θα είναι η καινούρια κατηγορία της Football league.
Ο Χάρης Γρηγορίου θα ενημερώσει την διοίκηση της ΕΠΣΑ, αλλά φαίνεται πως η δημιουργία των 10 ομίλων για φέτος μάλλον θα μείνει όνειρο για τις ομάδες.

Όλη η επικαιρότητα