Γ Εθνική

Γ’Εθνική: Η 18η αγωνιστική στον 6ο όμιλο με την γλώσσα των αριθμών

Ακούστε το άρθρο

Στο παρελθόν ανήκει και η 18η αγωνιστική στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και η «Πατρίς σπορ» σας παρουσιάζει σήμερα όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με τη μορφή αριθμών.

Αναλυτικά:

*  2 νίκες γηπεδούχων, 2 φιλοξενούμενων και 2 ισοπαλίες ήταν ο απολογισμός αυτής της 18ης αγωνιστικής στον 6ο  Όμιλο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

*  Ο Παναιγιάλειος δεν τα κατάφερε ούτε αυτή την φορά στo δημοτικό στάδιο του Αιγίου, αφού παραχώρησε οδυνηρή λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τον αδύναμο Φοίβο Κρεμαστής και έτσι για 9η συνεχόμενη αγωνιστική βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

*  Στο Οικονομίδειο στάδιο ο πρωτοπόρος Ιαλυσός Ρόδου χρειάστηκε να  εκτελέσει 3 πέναλτι!!! (αστόχησε στα δύο πρώτα), προκειμένου να κάμψει την σθεναρή αντίσταση της Θύελλα Ραφήνας με σκορ 2-0 και να διατηρήσει σαν κόρη οφθαλμού το +6 στην κορυφή.

*  Στο Τραγανό ο Διαγόρας Ρόδου με αρκετή δόση τύχης επικράτησε της τοπικής Νίκης με σκορ 2-1 και εξακολουθεί να βρίσκεται σταθερά στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

*  Στην Παλλήνη ο ΠΑΟ Βάρδας (προσεχής εκτός έδρας αντίπαλος του Παναιγιαλείου 17/02), συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία επιβλήθηκε του τοπικού Παλληνιακού με σκορ 1-0 και κάνει αγώνα δρόμου μήπως προλάβει τα μπαράζ ανόδου.

*  Στο Μενίδι ο Αχαρναϊκός δεν μπόρεσε να παρακάμψει τον σκόπελο που του προέβαλλε ο Πανηλειακός, κόλλησε στην λευκή ισοπαλία (0-0) και παρέμεινε εκ νέου κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

*  Στα Βραχνέϊκα στο ντέρμπι των Αχαιών ο τοπικός Διαγόρας πέτυχε ευρεία νίκη με σκορ 3-0 σε βάρος του Πανμοβριακού, πήρε και την διαφορά από το ματς του Α΄ γύρου και παράλληλα μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

*  Ο Αστέρας Αμαλιάδας ήταν αυτός που είχε ρεπό για αυτή την αγωνιστική.

*  Ο Ιαλυσός Ρόδου, ο ΠΑΟ Βάρδας και ο Πανμοβριακός είναι οι μοναδικές ομάδες που διατηρούν το αήττητο εντός έδρας.

*  14 παιχνίδια αήττητος (9 νίκες και 5 ισοπαλίες) συμπλήρωσε ο Διαγόρας Ρόδου.

*  7 παιχνίδια αήττητος (6 νίκες και 1 ισοπαλία) συμπλήρωσε ο Ιαλυσός Ρόδου.

*  9 ισοπαλίες και 4 ήττες έχει ο Παναιγιάλειος στα 13 τελευταία του παιχνίδια.

*  Χωρίς νίκη εκτός έδρας παραμένει ο Αχαρναΐκός.

*  Χωρίς νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα παραμένει ο Αστέρας Αμαλιάδας (3 ισοπαλίες, 13 ήττες).

*  Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε ο Ανδρέας Γούρμος (ΠΑΟ Βάρδας).

*  Πρώτο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τους Μπρούνο Λίπι (Διαγόρας Βραχνεΐκων), Γιάννη Δωματά και Γιάννη Στεφανίδη (Ιαλυσός Ρόδου).

*  9 τέρματα (6 γηπεδούχοι, 3 φιλοξενούμενοι) σημειώθηκαν σε αυτή την 18η αγωνιστική δηλαδή (1,50) μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 241 (143 γηπεδούχοι, 98 φιλοξενούμενοι) στο πρωτάθλημα δηλαδή (2,23) μ.ο. ανά παιχνίδι.

Oι σκόρερ

12 γκολ: Μπαρμπαρούσης (Πανηλειακός)

 9 γκολ: Χατζησάββας (Διαγόρας Ρόδου), Περογαμβράκης (Ιάλυσος)

 8 γκολ: Γούρμος (ΠΑΟ Βάρδας)

 7 γκολ: Μαραθιανός (Ραφήνα), Σάμιος (Παλληνιακός), Μπουρλάκης (Διαγόρας Ρόδου)

 6 γκολ: Φουρτάδο (Π.Γ.Σ.), Ζέλο (Παλληνιακός), Ντουαλά (Διαγόρας Ρόδου), Μπούνας (ΠΑΟ Βάρδας), Βατσής (Νίκη Τραγ.), Χαρακτίδης (Ραφήνα)

 5 γκολ: Μπουλγκουρίδης (Αχαρναϊκός), Μισέλ (Ιάλυσος)

 4 γκολ: Παπαδόπουλος, Τσιριγώτης, Ν. Τρίγκας (Βραχνέϊκα), Τσιρλίδης (Αχαρναϊκός), Μικελάτος,  (ΠΑΟ Βάρδας), Σταθάτος (Πανηλειακός), Δελαπόρτας, Βελλίνης (Ιάλυσος)

 3 γκολ: Σκούτας (Π.Γ.Σ.), Αθ. Νικολόπουλος, Ντόμας (ΠΑΟ Βάρδας), Ματσαδές (Παλληνιακός), Π. Νιφορόπουλος, Πυρρής (Πανμοβριακός)

 2 γκολ: Μακρυδημήτρης, Τσούπρος (Ιάλυσος), Πατσίλης, Αρφαράς, Μπάρδης (Φοίβος), Αποστολόπουλος (Πανμοβριακός), Κολοτούρος, Δημητρίου (Παλληνιακός), Νέρες (Αχαρναϊκός), Ακασού (Νίκη Τραγ.), Γεωργαντόπουλος (Βραχνέϊκα), Μπουντάκης, Μαργέτης, Ζέκιο (Ραφήνα)

Όλη η επικαιρότητα